Deget intors
Buna ziua. Degetul mic de la mana dreapta arata intr-un mod foarte straniu la baza, este intors cumva spre interior, ca sa zic asa. Zona nu e invinetita, nu doare, de fapt eu nici macar nu observasem situatia pana nu mi-a fost atrasa atentia, oricat de ridicol suna. Am tot palpat, apasat prin zona, flexat degetul in fel si chip, dar nu se simte niciun fel de durere. Banuiesc ca s-a deplasat... osul?! Presupun ca dumnealui este acolo, bombat spre interior. Tot ce am gasit pe net despre fracturi, entorse, luxatii etc presupune durere, din cate am observat, or in cazul meu nu e vorba de niciun fel de durere. Despre ce poate fi vorba? E grav? (intrebarea are si rol informativ, dar si unul practic, pentru ca as vrea sa stiu daca pot astepta pana luni sau e urgent) Ce fel de medic sa consult? Multumesc.
1 comentarii
Update: Tot cercetand zona, mi se pare ca sesizez o usoara amorteala a degetului, desi nu sunt sigur ca are legatura cu problema de mai sus. Stau mult la calculator, de regula in pozitii nerecomandate - inteleg ca se poate intampla sa amorteasca degetul mic si inelarul, desi inelarul meu este in regula.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Interpretare RMN
- 1Durere in calcaie, la baza degetelor si arsuri in talpi etc.
- 3Interpretare Radiografie si CT Glezna Stanga cu concluzie Fractura Trimaleolara
- 0Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
- 3Chist sinovial in talpa
- 0Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare