Dependenta de picaturi de nas
Seara inainte de culcare folosesc picaturi pentru nas, astfel nu pot respira si nu reusesc sa iau somn. Toata problema asta provine de la o raceala din iarna trecuta, si sunt luni de zile in care am continuat sa folosesc acele medicamente. Ce poate fi?
2 comentarii
o rinita cronica hipertrofica ( in cel mai bun caz !!!)
sau o deviatie de sept !!!
oarecum tre sa vada un medic ORL nasul si sa decida ce faci mai departe !!
picaturile pentru nas.. sunt Vazoconstrictoare.. se absorb in sange.. si fac vazoconstrictie cerebrala, cu cresterea tensiunii arteriale, cu dereglari de circulatie cerebrala..care in timp afecteaza somnul, memoria, vederea si auzul !!!!
sau o deviatie de sept !!!
oarecum tre sa vada un medic ORL nasul si sa decida ce faci mai departe !!
picaturile pentru nas.. sunt Vazoconstrictoare.. se absorb in sange.. si fac vazoconstrictie cerebrala, cu cresterea tensiunii arteriale, cu dereglari de circulatie cerebrala..care in timp afecteaza somnul, memoria, vederea si auzul !!!!
Ce sa zic, sunt opt luni de zile de cand continuez asa, desi am avut pauze de perioade lungi.
Problemele de somn le am cu cu nasul infundat... si medicul de familie este plecat in vacanta. :(
Am probleme de a respira cand stau culcata deci pe pat. In timpul zilei respir bine.
Problemele de somn le am cu cu nasul infundat... si medicul de familie este plecat in vacanta. :(
Am probleme de a respira cand stau culcata deci pe pat. In timpul zilei respir bine.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.