dependenta de rinofug
Buna ziua,
Am 56 de ani si de ani buni folosesc rinofug.Nu mai pot fara el am devenit dependent.Ce pot sa fac sa scsp de aceasta dependenta.Am incercat si cu apa de mare si sarata si de tot felul dar degeaba.Daca cineva ma poate ajuta in aceasta privinta ias ramane pe viata recunoscator.
Am 56 de ani si de ani buni folosesc rinofug.Nu mai pot fara el am devenit dependent.Ce pot sa fac sa scsp de aceasta dependenta.Am incercat si cu apa de mare si sarata si de tot felul dar degeaba.Daca cineva ma poate ajuta in aceasta privinta ias ramane pe viata recunoscator.
3 comentarii
Imagineaza-ti ca, asemenea multor altor medicamente, dispare din farmacii.nu se mai gaseste.sau ca s-a mai introdus in formula altceva si si nu mai e acelasi ca inainte.sau dilueaza solutia din flacon cu apa.pastreaza flacoanele golite si, cu ajutorul apei, dintr-un flacon faci patru sau cinci.cu timpul vei pune doar apa simpla in nas. Trebuie putina vointa si imaginatie si vei scapa de aceasta dependenta.
Sarut mana d-na.dr.si va multumesc de sfat.Trebuie sa recunosc ca m-am gandit si eu la treaba asta dar nu am avut curajul sa incep.Am sa incerc totusi caci cred ca pana la urma e chestie de vointa.
RINOFUGUL/..este un vazoconstrictor.. inafara de faptul ca desfunda nasul.. el se absoarbe in sange.. si face vazoconstrictie cerebrala.. de aici.. pusee de tensiune, dereglari de echilibru.. pierderui de memorie. !!!
urgent un medic ORL.. prin reducerea cornetelor cu Radiofrecventa.. ar rezolva problema !!!
urgent un medic ORL.. prin reducerea cornetelor cu Radiofrecventa.. ar rezolva problema !!!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.