Dependenta sexuala

62 comentarii 1 23 Înainte ›
0
05-01-2011, ora 17:51
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
tulburare_anxios_depresiva,

Ma simt magulita pana la jena...Sunt convinsa ca toti cei care am dialogat aici avem bune intentii, ca fiecare dorim sa primim si sa ajutam pe cat se poate. Iti urez sanatate deplina si sa stii ca ai, interior, un echilibru mai bun decat crezi, o denota SI rationamentele tale. N-am spus-o ca raspuns la cuvintele tale frumoase.:)
0
05-01-2011, ora 17:56
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
P.S. Scuza-ma daca am plecat de la o premisa neverificata (puteam sa te intreb inainte), m-am luat doar dupa nick-ul tau.
0
05-01-2011, ora 18:42
tulburare_anxios_depresiva
Nu este medic/terapeut
tulburare_anxios_depresiva
Iti multumesc.
De fapt de asta si scriu aici, sa vad ce zic altii despre starea mea, sa vad cum ma vad ceilalti si poate sa imi gasesc un medic bun.

E ok premisa, e special pus nickul sa stie omul cu cine are de-a face :)
Macar aici, unde se poate mai usor.
0
05-01-2011, ora 20:07
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
In principiu, ceilalti ne vad cam asa cum lasam noi sa fim vazuti. Cum suntem noi, de fapt? E un demers ce tine o viata. Viata pe parcursul careia avem episoade de bine, de mai putin bine, de "normalitate", de probleme fizice, psihice, etc. Conteaza sa stim ca orice se poate "indrepta". ca orice are "leac". Cel putin asta imi spun eu cand imi e mai greu. Si mai ales, imi spun, ca cea mai mare putere e sa poti cere ajutorul.

Si eu multumesc pentru toata starea de bine pe care o primesc aici, in ciuda problemelor care ne sunt atat de concrete in viata "reala".

Daca pot sa te ajut cu ceva, orice, ar fi minunat.
Scuze daca dau senzatia ca sunt vreo stiutoare de ceva in plus fata de ceilalti.
0
06-01-2011, ora 15:36
irina toma
Nu este medic/terapeut
irina toma
Domule tulburare, daca nu reusim sa-l ajutam cumva pe Danut, poate te redresam un picutz pe dumneata ca pari tare nesigur si debusolat. Multumesc de sfaturi dar eu mi-am facut sondajele necesare de mult si pana la varsta pe care o am mi-am cam bifat confirmarile. Desigur ca mereu mai am cate ceva de invatat, ca toata lumea... vremurile se schimba, lumea evolueaza galopant si trebuie sa tinem ritmul... Eu cu Eclectica incercam aici o discutie de principiu... pe idei si concepte, nu judecam persoane pe care nu le cunoastem direct insa modul dumitale de abordare ma face sa inteleg cauza tulburarii anxios depresive in care te afli.
Cand ajungi la o anumita varsta si parcurgi anumite etape in viata... raman destul de putini aceia competenti a emite evaluari referitoare la tine . Bunaoara consider ca nu are de ce sa ma intereseze parerea cuiva care nu intelege mecanismele unei anumite etape. Neputinte avem toti
dar daca ajungi sa te marcheze pe viata postulatele despre neputinte - precum in cazului Eclecticai, ajungi sa te ingropi intr-un hau fara fund din care e greu sa mai iesi.
In fond universul e nesfarsit si fiecare are dreptul sa se creada in centru ! De ce nu incerci sa ai incredere in dumneata si oscilezi ezitant cu un nick predestinat sa afli ce gandeste luymea despre tine ...?!! Poate ar fi mai bine sa-ti schimbi nickul in " buricul pamantului" ( stiu ca e greu !) dar te asigur te vei simti mai bine - aproape vindecat !!
E greu, desigur, nici la mine nu functioneaza puterea autosugestiei pe burta goala si mi-au fost necesare realizari reale care sa ma confirme in fata lumii dar am ajuns intr-un final la un moment in care ma interseaza prea putin ceea ce spune lumea pentru ca majoritatea dintre ei nu au competenta necasara sa ma judece. Daca aplecam urechea la tot ce se susoteste in jurul meu probabil aveam acum acelasi nick ca si tine ba imi mai faceam si-un harakiri intre timp. E dreptul tau sa alegi daca vrei sa fii puternic ( caz in care lumea te venereaza pe fata si te barfeste pe la spate ) sau alegi sa fii mascariciul curtii - acela pe care toti il privesc cu simpatie precum pe natangul ala din reclama la bere... pe care il iubeau colegii pentru ca il face pe seful sa rada...
Accepta ca nu o sa schimbi tu lumea si legile ei nescrise si incearca sa vezi in tot ce ti se intampla partile pozitive . Poti transforma in favoarea ta chiar si un lucru care aparent ti-e potrivnic.
In momentul in care accepti ca esti bolnav boala te-a invins deja pe jumatate. sau poti sa accepti ca suferinta ce ti-e data are ca scop final curatirea carmei. ca dupa asta va fi infinit mai bine ! totul sta in puterea noastra. Mecanismele mintii umane sunt cunoscute si exploatate prea putin. axcolo insa gasesti toate resursele - si pentru viata si pentru moarte.


Sa-ti mai spun ceva : suntem tovarasi de " suferinta" !! Si mie mi-au scris doctorii pe foaie " sindrom anxios depresiv " In prima faza m-am speriat apoi m-am dus la un centru de recuperare medicala si am constatat ca toti cei " bolnavi de oase" sau cu alte afectiuni aveau acelasi diagnostic pe foaie.
Cred ca intr-un anumit moment e posibil sa ne prabusim intr-o stare de depresie si anxietate datorita unor intamplari brutale din viata noastra iar sa iti pierzi sanatatea este, cred eu, cea mai grea lovitura pe care o poate primi un om. In cazul meu, ca planau asupra mea simptomele unor boli incurabile, de rasunet... ca numa cand le auzi numele te furnica pe sira spinarii, era normal sa fiu disperata si chiar furioasa.
Nu e usor sa accepti perspectiva invaliditatii dupa ce o viata ai fost cel care tineai sforile. In jurul meu toti depind de mine si de capacitatea mea de actiune. Nu m-as putea obisnui usor cu ipostaza in care ar trebui sa ma ajute cineva cu ceva . Factorii declansatori ai anxietatii pot fi extrem de diferiti, de la o persoana la alta dar cred ca depinde numai de noi sa iesim ca uleiul la suprafata si nu sa ne ducem ca plumbul la fund. Eu personal nu am acceptat medicatie - respectiv calmepan ce mi s-a prescris !!
Ca in orice boala... nu ajuta prea mult sa pansam simptomele ci trebuie sa intervenim cu terapie de fond. Nu pastile ajuta sau vaicareala pe forum sa gasesti vreun doctor bun. si nici sa anchetezi sa nesfarsit care e parearea lumii despre tine. Singurul lucru care ajuta sunt realizarile personale, fapte care iti pot da o valoare pe care nu ti-o mai poate lua nimeni niciodata. Gandeste-te la asta !
Conteaza mai mult cum iti mobilezi interiorul si cum te simti tu cu tine decat ce gandeste lumea. Lumea are treaba ei... ca te vorbeste de bine sau de rau cert este ca se duce fiecare in directia lui uitand de tine in a doua secunda... doar ceea ce ai in interior ramane.

Sanatate tuturor.
0
06-01-2011, ora 18:56
tulburare_anxios_depresiva
Nu este medic/terapeut
tulburare_anxios_depresiva
@ Irina,

Multumesc pentru sfaturi. Unele sunt chiar excelente.
Dar cel mai mult sunt de acord cu partea asta :
"...Conteaza mai mult cum iti mobilezi interiorul si cum te simti tu cu tine decat ce gandeste lumea. Lumea are treaba ei... ca te vorbeste de bine sau de rau cert este ca se duce fiecare in directia lui uitand de tine in a doua secunda... doar ceea ce ai in interior ramane..."

Cateva completari doar :
1. Stiam ca suntem "tovarasi" (oarecum) de diagnostic...citisem.
2. Si pe mine se sprijina direct cei din jur (dar nu numai, din pacate ).
3. Am ales, bineinteles, mai intai sa fiu puternic.De altfel daca ma vezi fata in fata, nu poti crede ca am vrreo problema... Modul asta de abordare a venit tarziu, dupa ce, judecandu-ma (cu limitele mele, desigur ) nu am vazut mari diferente intre cine sunt in realitate si bolnavul de tulburare anxioasa din interiorul meu. Asa am hotarat sa ma pun pe net (foarte recent ) sa ma judece si cei fara diagnostice...poate o sa-mi explice diferentele pe care nu le pot vedea, cine stie... de ce nu ?
Insa, am cochetat mai mereu cu "mascariciul ", chiar cu succes, recunosc...
4. Am realizari personale, chiar am. Nu stiu de ce, dar asta nu-ti confera niciodata prea mari certitudini, poate din contra. Cu cat te instruiesti mai mult, cu atat cunosti ca...nu prea cunosti...

Partea cu " curatirea carmei" suna a Reiki. De ce as alege sa cred in Reiki si nu in stiinta traditionala sau in morala crestina ? Sa zicem ca ne ducem fiecare crucea. Eclectica face alegerea asa cum doreste si nu cred ca e ceva rau in asta. Ea are ca aliat stiinta. Noi pe cine sau ce avem ? Increderea in noi si Reiki...cam putin...Unii poate incercam sa indreptam relatia cu Dumnezeu...
M-am saturat sa traiesc dual, sa insist sa fiu puternic chiar si atunci cand nu sunt. De mult timp incerc asta. Accept realitatea, nu ma mai mint, pentru ca nu poti minti la nesfarsit.
Trebuie sa recunosc ca ai dreptate, stiinta e limitata in ceea ce priveste medicina, dar nu atat de limitata cat zici tu. Trebuie incercate si alte remedii si alte solutii dar in limite rezonabile.

PS: Cum te mai simti cu oasele ?
0
06-01-2011, ora 18:59
tulburare_anxios_depresiva
Nu este medic/terapeut
tulburare_anxios_depresiva
Eclectica,

Asa e... asta constientizez si eu. Daca noi nu ne expunem, altii nu ne pot percepe decat fals...
Multumesc pentru ajutor.
Nu dai doar senzatia, ci char se pare ca stii !
:)
0
07-01-2011, ora 21:33
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Am o singura certitudine: Binele.
Indiferent de ce denumiri mai are, de caile prin care se ajunge la acest bine.
In rest.daca nu exista empatie intre oameni, avem, iremediabil, sentimentul singuratatii.

Va saluta o "pretioasa" care acu, azi, la ora asta, nu da doi bani pe nici o mare teorie, stiinta, reteta sau etc. Dar care ar da multe pentru sanatate picata miraculos pe capu sau, "miracol" care exista, dar pe care eu una, nu stiu sa-l vad, nu-l merit.
0
09-01-2011, ora 17:59
irina toma
Nu este medic/terapeut
irina toma
Dl Tulburare, problemele mele sunt destul de grave. Se pare ca e o afectare sistemica si fac eforturi mari sa nu cad psihic. Incerc sa ma leg de orice firicel de speranta pe care o boala incurabila il poate lasa.
Mai multe detalii am scris la subiectul postat de mine dar nu stiu de ce mi-a fost sters un comentariu
ceea ce ma face sa cred ca deranjez anumite persoane de pe aici... in fine. Ei sa fie sanatosi. Noi contam prea putin. Multumesc de intrebare. Sper ca si dumneata te simti mai bine si mai optimist.

Pretioaso :)) iti doresc multa sanatate - prima si cea mai esentiala conditie in dobandirea binelui.
Apoi sa ne acceptam si sa ne iubim exact asa cum ne-a lasat D-zeu pe fiecare, cu putintele si neputintele noastre.
0
09-01-2011, ora 19:21
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Multumesc Irina. Si tie la fel, sanatate si tot ce iti trebuie! Nu adaug altceva, ca imi dau seama ca stii ce simt, eu poate stiu prin ce treci si ca, chiar iti doresc sa fii bine.

Va salut si pe voi domnilor si sa uitati de prostia aia cu care ati (am) fost educati: e rusinos ca barbatul sa (se) planga.

Uite ca aici poate reusim sa exprimam ceea ce fata de ai nostri nu putem, din altruism, din jena, sau altceva.
Teodora
0
09-01-2011, ora 20:09
tulburare_anxios_depresiva
Nu este medic/terapeut
tulburare_anxios_depresiva
Fetelor,

Va doresc multa sanatate !
Irina, am o colega, care cred ca are exact aceaisi chestie ca tine sau una foarte asemanatoare. Ii e foarte greu, are copil de 18 ani...se vede suferinta pe chipul ei, sta pe calmante puternice, dar e un om extraordinar !

Teodora,

Nu stiam ca ai si tu probleme. O sa ma documentez... dar poate scapi pana atunci.
Binele ia de multe ori forme diverse, cateodata nici nu-l recunosti . La fel si raul, aici e pericolul.

Asa e, aici ar trebui sa putem discuta orice, dar ce facem daca ne-am invatat altfel ? O sa ne vina greu sa ne recunoastem greselile si sa le mai spunem si altora...

Eu ma plang, nu plang. Doamne fereste de mai rau, ca mai e loc... ! Adica cel putin deocamdata nu sunt de plans.
Imi doresc sa inteleg cum se comporta altii in aceaisi situatie, sa invat din experienta lor, din greselile lor si eventual si ei de la mine. Poate asa vom ajunge sa gasim un numitor comun, niste raspunsuri sau ceva de genul asta. Sau poate nu.
Insa e clar ca am o latura mai feminina care nu ma avantajeaza dpdv al diagnosticului.Am auzit ca 90% din cei cu diagnostic " atac de panica " sau " spasmofilie " sunt femei...
Asta e.
Desi eu sunt un dur, de felul meu, desi incerc ca ma ponderez.Chiar ma gandeam daca nu cumva mi-au modificat comportamentul pastile ca xanax, doxepin, seroxat etc luate atata timp...

Suntem 3 fete cu probleme, din pacate.
Va pup.
0
09-01-2011, ora 20:53
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
M-ai binedispus! Sigur ca am probleme, nu cred ca e unu care sa intre pe un forum de sanatate sa n-aiba o problema, chiar colaterala. Ca daca esti fericit nu te intrebi de ce, sau cum ar fi altfel. Si hai ca suntem patru, sa nu-l uitam pe Lick, sau ce nick are acu, ca el ne-a favorizat dialogu. Patru oameni, ca e adevarat ca hormonii ne pot da stari oleaca mai diferite, da pana-n coada suntem la fel. Eu mi-am postat o parte din problemele care mi-au facut viata un calvar, dar pentru cea mai dihai vreau sa va dau vesti bune.

Da, pastilele pe care le iei iti dau anumita traiectorie, dar daca le iei cum trebe si te lasi, dupa indicatie, treptat, va fi ok. De asta spuneam ca uneori e musai sa apelam si la chimicale sa dam un impuls la revenire la normal. Sunt adepta abordarii holistice, dar e teorie multa...Cert e ca ceea ce gandim este esential pentru organismul nostru.

Eu sunt o blonda si-mi permit sa cred una si buna: NU exista boala fara leac! Si punct. Ca pana la leacu asta ne dam cu capu de pereti, asta face parte din proces.

Va salut, imi place de voi.
0
09-01-2011, ora 20:59
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
P.S. Incearca sa iei si Ulei de somon cu vitamina E, nu numai ca e sanatos, dar dupa ultimele studii de caz au rezolvat cazuri psiho serioase ce tin de anxietate! Cine ar fi crezut? O picatura unde trebuie...
0
11-01-2011, ora 18:56
tulburare_anxios_depresiva
Nu este medic/terapeut
tulburare_anxios_depresiva
Holismul e in trend acum...
Oare va ajuta la rezolvarea problemelor de sanatate , sau e doar filozofie ?

M-am documentat in ceea ce te priveste, am facut sapaturi, ba chiar santuri... :)
Blonda, 1, 67, 52 kg, sindrom de colon iritabil, mici probleme la colecist, intoleranta la gluten si inca cateva zeci de alimente. Sper ca pe unele sa le fi rezolvat pana acum :)
Probabil ti-ar fi mai bine daca ai putea sa te hranesti intravenos, sau sa nu te mai hranesti decat cu energie din Shambala ca indianul ala :
http://www.romania-actualitati.ro/un_indian_sustine_ca_nu_a_mancat_nimic_de_70_de_ani-13314
Ai incercat un test de intoleranta la gluten ? Germont e specialist in diete, el ce ti-a zis?

Si eu am SCI, dar m-am obisnuit. Suntem stresati, boala boiereasca. Se pare ca e afecat doar sistemul neuro-vegetativ, care da toate problemele astea. Schimbare, e cuvantul de ordine. Schimbam tot, pana ajungem acolo unde nu mai suntem atat afectati organic, patologie etc.
Pe bune, ati vazut voi pe cineva din Morometii ca era balonat sau avea insomnii sau atacuri de panica ? Si aia erau stresati, dar nu se manifestau asa...alte vremuri.
Daca, sa zicem, ar trebui sa lupt zi de zi in razboi, probabil ca problemele astea nu ar mai conta. Se pare ca depinde si de sistemul de referinta la care ne raportam problemele.

Multumesc pentru sfat, iau omega 3 din somon cu vitamina E de mai mult timp. Nu stiam ca vindeca si cazuri psiho.
Eu cred ca unele din problemele astea de sanatate, mai ales alea psihice, sunt rezultatul unor greseli pe care le-am facut (alimentare, morale etc ) si ne sunt date pe post de avertisment, ca sa incercam sa le (ne) indreptam . Doar asa, imi suna bine "NU exista boala fara leac! ", al tau.
Lick e in alta liga, din pacate. Sper sa intre in remisie si sa-i fie bine.Ok, suntem 4 muieri... :)
0
11-01-2011, ora 22:13
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Scrie si tu un prenume, ca nu pot iti spun "domnu tulburare, ." :)
O sa sciu pe scurt.
MULTUMESC pentru sapaturi, santuri, eu zic chiar transee pe care nu credeam ca un "strain" sa le faca pentru persoana mea!
Am 1, 73 si nu o spun sa corectez ci ca tabloul de si mai schiloada sa fie corect.
Da, asta cu SCI e un diagnostic atat de vag si las ca nu mi-a venit sa cred decat citind studiil amanuntite.E ca si cum ai spune ca ai migrene si ti se recomanda doar sa nu mai gandesti atat... Deci, SCI are intodeauna CAUZE punctuale care directioneaza de fapt spre diagnostice mult mai precise. Eu am, in cele din urma, intoleranta la fructoza si lactoza, plus alergie la anumite alimente. Stiinta, la ora actuala nu are tratament ptr astea, recomanda doar evitarea alimentelor care contin substantele in cauza. Or, fructoza se gaseste in marea majoritate a alimentelor, nu doar fructe! De asta nu pot manca mai nimic. Iar gastroenterologii nu ma ajuta nici macar cu niste perfuzii, macar saptamanal sau lunar incat sa nu ma topesc. Daca as fi in greva foamei probabil ar stii, asa, imi recomanda vitamine care nu se absorb ptr ca am malabsorbtie intestinala si uite asa...
Intoleranta la gluten, din analize, nu am, Germont mi-a recomandat glutamat dar inca n-am avut timp sa vad cum se procura.
Si tu ar tb sa-ti faci niste teste ptr SCI sau macar niste probiotice sa iei, iti mai pot da niste sugestii, cu cel mai mare drag!!
Holistic, ma refeream ca nu trebuie sa excluzi diverse abordari personalizate ca tratament. Nu cred ca exista panaceu decat daca este de natura spirituala.
Si daca imi permiti, apropo de problema ta, pe langa medicatie cred ca ti-ar folosi si un dialog, ca daca zic psihoterapie suna un pic inexact si asta clasic nu cred ca e ce ti-ar folosi cu adevarat.
Da, toate afectiunile au un start mai profund.si o rezolvare la indemana daca am gasit "startul".

Multumesc mult inca o data! Sa fii sanatos si linistit sufleteste!
0
12-01-2011, ora 10:33
tulburare_anxios_depresiva
Nu este medic/terapeut
tulburare_anxios_depresiva
Pai si eu cred ca mi-ar folosi acel dialog, chiar psihoterapie, dar am mai incercat acum 6 ani . Nu zic ca nu m-a ajutat dar cam putin...
Cu cine, unde ca nu stiu un meserias decat in filme. Apropo, voi ati auzit de " In deriva " de pe HBO ?

Nu exclud diverse abordari, chiar imi suna logic holismul, dar as vrea sa raman cu picioarele pe pamant. Sunt o gramada de farsori care se pretind "terapeuti " .

De ziua ta iti trimit un bax de perfuzii, doar sa-mi dai adresa :)

Probiotice ? Mersi,

Mihai (ela...)
0
12-01-2011, ora 18:34
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Mihaielu,
Ti-am trimis mesaj privat.
Multumesc pentru solicitudine!

Nu am vazut "In deriva", desi eram foarte curioasa. Am pierdut primele episoade si apoi am nimerit cand juca duduia aia atat de fals ca m-a pierdut...Marcel Iures insa, mare actor!
0
12-01-2011, ora 20:55
irina toma
Nu este medic/terapeut
irina toma
~~~~~ love is in the air ~~~~ :))
0
13-01-2011, ora 16:24
tulburare_anxios_depresiva
Nu este medic/terapeut
tulburare_anxios_depresiva
Irina,

Noi ne iubim cu totii pe aici, nu ?
Ca asta e calea spre vindecare, nu ?
Asa ca "love is in the air " e binevenit...face parte din terapie :)

Daca te-ai referit la altceva, nu ma duce IQ-ul... :)
0
13-01-2011, ora 16:27
tulburare_anxios_depresiva
Nu este medic/terapeut
tulburare_anxios_depresiva
In sfarsit am descoperit unde sunt mesajele private.

Nenea admin, fa ceva ca e aiurea rau aici la tine pm-ul...
0
14-01-2011, ora 02:47
tarjabv
Nu este medic/terapeut
tarjabv
Eu ma asteptam la ceva mult mult mai nasol...dar in filmulet artati cel putin normal. :D E bine. Sfatul meu e sa va lasati parul lung inapoi. si sa nu aveti nici o rusine pentru nimic.
Si fostul meu iubit era obsedat sexual si mie mi se parea amuzant si ma amuzam pe seama lui destul si el imi zicea sa tac, sa tac ca poate ma auzea cineva. :D Mi-a placut mult de el asa cum era si imi place si acum :D
0
03-02-2011, ora 18:11
tulburare_anxios_depresiva
Nu este medic/terapeut
tulburare_anxios_depresiva
Felicit administratorul acestui sait, ca stie sa rezolve promt problemele sesizate.
S-a rezolvat cu mesajele, e ok.
Totusi, inca nu le putem vedea si pe cele trimise, ca sa stim ce am mai mintit pe acolo :)
0
04-02-2011, ora 18:44
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Dupa treij de ani am vazut ca omu are definitivat bagaju de "folclor", deci nu-i mare lucru de retinut :D Cu femeia e alta poveste..

Irina, cum te mai simti?

Numa Bine!
0
05-02-2011, ora 11:45
irina toma
Nu este medic/terapeut
irina toma
Eclectica eu ma simt excelent, multumesc de intrebare. Pe strada mea a rasarit soarele, chiar daca momentan trebuie sa ma feresc de el :P. Am descoperit terapia marshall... http://mpkb.org/, cand ai vreme te rog sa citesti.
E foarte utila si in alergii de genul acelora descrise de tine, colon iritabil precum si in deranjamente psihice.
Cu aceasta terapie s-au vindecat boli foarte grave, care altfel n-ar fi avut nicio sansa. Eu fac tratamentul doar de trei saptamani dar deja simt ca ma voi vindeca.
Am citit mult si am invatat multe in perioada asta, mai ales ca am fost nevoita sa zac. Si acum am nevoie de multa odihna pentru ca organismul lupta sa se vindece si sa se regenereze deci nu prea lasa energie si pentru altceva
dar cel putin nu mai am dureri, depresie si sentimentul caderii in gol.
Stiu ca anul acesta ma voi bucura de primavara ca altadata, ceea ce va doresc si voua din suflet.
0
05-02-2011, ora 11:54
irina toma
Nu este medic/terapeut
irina toma
E foarte neplacut ca nu putem vizualiza si mesajele trimise. Dle Mihai, poate faci petitii la imparatie sa rezolvam si acest inconvenient.
0
05-02-2011, ora 13:34
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Irina,

Poate n-o sa ma crezi, da m-a furnicat pe piele de bucurie cand am citit mesajul tau! Ma bucur sincer si din tot sufletul ca ti-e mai bine, ca stii ca o sa fie Bine! Iti doresc mult nu numai o primavara luminoasa, ci toate anotimpurile! O sa ma uit pe ce ai sugerat, orice e binevenit.

Sa ne rescriem numa cu optimism si sa avem realizari cincinale in cinci luni :))!
0
20-02-2011, ora 19:15
tulburare_anxios_depresiva
Nu este medic/terapeut
tulburare_anxios_depresiva
pe mine nu m-a furnicat, m-a uimit..era exact ceea ce gandeam eu in fiecare primavara !!!
deci suntem multi... :(
in mod sigur o sa ma uit si eu la metoda de care zici.
cand auzim de cineva ca se face bine, inseamna imens pentru noi ! inseamna speranta, chiar daca poate nu avem acelasi diagnostic.sa dea D-zeu sa te faci bine, Irina !

ai dreptate in legatura cu mesajele, ar trebui sa le putem vedea.
0
03-03-2011, ora 18:19
danielc1
Nu este medic/terapeut
danielc1
peste 30% din populatia pamantului e dependenta sexual si nici macar nu ne dam seama, nu e nimic grav.
0
16-03-2011, ora 09:27
irina toma
Nu este medic/terapeut
irina toma
Numai 30% ??!!!. si spui ca nu e grav ??
0
14-04-2011, ora 10:20
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Daniel N si pentru toti cei care sufera de... dependenta sexuala

Dependenta de sex ?
Adaptare dupa o conversatie pe mess
(atentie si la emoticoane, s-ar putea sa va ajute si mai mult in a va depasi asa-zisa problema)

Ea: Hai, salut. Am o intrebare sa iti pun. Da' sa nu fie cineva prin preajma care sa citeasa. Esti ?

El: Is.

Ea: Eu nu mai pot sa vad femeia deci ca pe un obiect sexual. Fiecare femeie pe care o vad pe strada mi- o imaginez dezbracata si ca fac sex cu ea. Vaai ! Asta zice cineva X pe Forum.
Intrebare: E un lucru normal pentru barbati in general sau chiar e o problema pe care tre' sa si- o trateze ?
Scuza- ma ca sunt atat de directa.

El: Cred ca e normal. Si mie mi se intampla des.

Ea: Psiit. Am inteles.

El: Da nu pricep ce "nu mai poate X" ?
:-))
Ce e asa un chin ca vezi femei frumoase si iti imaginezi ca faci amor cu ele ?
?
:-))

Ea: Cind stau si ma gindesc la toate astea ma ingrozeste. Sint un obsedat sexual dar n- am ales eu sa fiu asa, el m- a ales pe mine. Mi- e rusine de mine, de ce sint, si daca as avea posibilitatea sa- i pun capat acesti vieti, as face- o imediat. Afirma X.

El: Anormal e ca zice asta in continuare
Ca isi inventeaza si exacerbeaza aceasta "tortura".
Ia sa ma scuteasca cu figurile
Ce sa- ti spun...
Torturat de "femeia obiect"...
El... analizeaza... El e strabatut de dureri... Vai aoleoooo... Is femei pe strada aoleoooo.
Is femei prin magazine. Vai... pericol.
=))
Du- te ma de- aici !
Ai fugit ?!
Ti- am zis de 1000 de ori ca toti barbatii is cu gandu la sex ca si toate femeile...
Ce tot invartim atata subiectu' ?
Parca e o chestie nasoala sexu' sa mor io.

Ea: Femeile nu se gandesc la sex in masura in care o fac barbatii.

El: =))
HA HA HA

Ea: Imi pare rau ca te contrazic.
Ha.

El: Dar de facut fac EXACT in aceeasi proportie. Matematic.
Adaugă un comentariu / răspuns
62 comentarii 1 23 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Cum poți influența libidoul sexual? - informații dovedite științific
  • Interesul sexual la bărbați - un avantaj important pentru starea de sănătate, inclusiv riscul de moarte
  •