Depresia si cancerul

31-08-2012
puiu1959
Nu este medic/terapeut
puiu1959
In afara de faptul ca sufar de cancer, sufar si de depresie.Medicul psihiatru mi-a recomandat VALDOXAN.Iau o tableta seara inainte de culcare.Din pacate nu am constatat inbunatatiri majore.Adica tot nu am chef sa fac nimic sunt incordat nu am pofta de mancare, nu pot sa dorm sunt agitat.Am fost din nou la medic si mi-a recomandat sa-mi caut preocupari.Inainte mai faceam cumparaturi, ieseam acum am tentatia de a sta tot timpul in pat.Folosesc tratamentul de 45 zile.Este normal ce mi se intampla?Exista vreun medicament care sa ma redreseze?Nu mai am mult de trait dar nu as vrea sa mor din cauza depresiei.Am momente cand imi doresc sa mor, si altele cand vreau sa ma lupt cu boala, caderi psihice din ce in ce mai dese.Ce imi recomandati sa fac?Multumesc.
4 comentarii
0
31-08-2012, ora 18:46
adrian2011
Nu este medic/terapeut
adrian2011
puiu ce fel de cancer ai, si de ce spui ca mai ai putin de trait? trebe sa speri ca o sa te faci bine
0
02-09-2012, ora 15:46
k.v
Nu este medic/terapeut
k.v
@puiu1959

Diagnosticul primit v-a declansat depresia, totul se leaga, se intrepatrunde.Experienta dureroasa pe care-o traiti in aceste stari pot sa va aduca multa cunoastere sau sa va indrepte spre finalalul vietii fizice.
Pe cei care i-am intilnit cu aceasta afectiune-cancer-i-am indrumat spre cilinica Eden unde exista etapele adevarate ale detoxifierii pe toate planurile si este infaptuita sub indrumarea medicului Laza.

http://www.formula-as.ro/2008/805/asa-m-am-vindecat-53/am-crezut-in-doctorul-laza-si-am-facut-ce-mi-a-spus-pentru-ca-am-vrut-sa-traiesc-9102

Nu va inchideti inima! acolo trebuie sa arda flacara vietii.Uneori un minut de viata ne da solutia eternitatii, in cazul in care mai credeti si mai doriti sa cititi alegeti printre altele si, , ANTICANCERUL de dr.David Servan Schreiber pe care o sa-l amintesc si in solutii pt tratarea afectiunilor psihice, , Vindeca stresul, anxietatea si depresia fara medicamente si fara psihanaliza, ,

http://www.formula-as.ro/2008/830/sanatate-35/in-exclusivitate-pentru-formula-as-david-servan-schreiber-9994

Credeti in VIATA! in nemasuratele ei forme si puteri
Nu mai luati medicatie psihiatrica, este gresit
0
02-09-2012, ora 20:11
Merediith
Nu este medic/terapeut
Merediith
Eu nu sunt o persoana optimista asa ca nu stiu daca sunt in masura sa va dau un sfat.
Nu mi-a placut faptul ca ati spus ca nu mai aveti mult de trait, asa infruntati dvs boala? Nici eu nu am crezut in asta dar sa stiti ca gandirea pozitiva are o mare putere de vindecare. Nu vreti sa incercati sa spuneti zilnic "Sunt sanatos, sunt sanatos" chiar daca investigatiile medicale nu confirma acest lucru. Repet, sunt de acord cu medicina si cu fizica, asa ca la inceput nu am crezut in acest lucru dar am o persoana f apropiata mie care s-a vindecat, Doamne ajuta, de 3 cancere cu ajutorul gandirii pozotive+ medicamente+chimioterapie, etc si o alta cunostinta care s-a vindecat de cancer ovarian tot prin aceasta metoda ( acestei peroane doctorii nu ii dadeau nicio sansa, toti recomandandu-i sa faca histerectomie), repetandu-si zilnic ca totul ESTE bine (trebuie neaparat sa vorbim la prezent, nu la trecut sau viitor).
Sper ca v-am ajutat cu ceva si va rog din suflet sa incercati aceasta tehnica macar pentru 1-2 saptamani si sa imi scrieti cum va simtiti. Va rog din suflet nu renuntati!
0
05-09-2012, ora 22:21
k.v
Nu este medic/terapeut
k.v
Ar fi bine daca autorul acestui topic ar reveni aici si daca viata i-ar darui inca o mare sansa, ceea ce merita orice om de pe lumea asta.
Sa lasam usurel indemnurilñe de.., , fii pozitiv, , ma indoiesc ca cineva cu un astfel de diagnostic poate face asta la comanda sau poate sa-si redirectioneze instant gindurile in alta parte.Mai mult decit atit, este de preferat, indemnul sa fie facut in momentul in care venim cu o idee practica si cind propria viata demonstreaza ca noi avem solutii la propriile probleme.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul