Depresie
Buna ziua. Eu am urmat timp de aproape 9 luni tratament pentru tulburare anxio_depresiva. Tratamentul consta din Xanax de, 0, 25 la început 1/2 dimineața și seara și seara 1/2 Mirzaten. M am simțit bine vreo luna aproape două, după care
Stările proaste au început să se repete. Mi se a adăugat seara uniquet la început 1/2 pastila de 50 mg cu timpul una întreaga. Apoi am început să iau 1 Xanax întreg dimineața unul la prânz di unul seara. Nu mă simțeam bine. Am schimbat medicul care a concluzionat că depresia s a cronicizat. Am inceput de câteva zile tratament nou cu Venlofaxina de 75, Trittico de 150, o treime la prânz di 2 treimi seara. Iau și uniquet de 150 dar jumătate seara. Îmi dăduse inițial și Rivotril 1/2 dimineata și 1/2 seara…dar mi l a scos că am avut Intr o dimineața tensiunea, 8 cu 6. Problema e că are niste efecte adverse neplăcute puls accelerat in condițiile in care nu făceam efort. Apoi pofta de mâncare care a dispărut. Nu pot sa mănânc nimic, bag cu zorul in gura o sărarea sau un covrig beau ceaiuri sa fie ceva acolo în stomac. Și evident o stare de apatie moleșeală. Și a mai confruntat cineva dintre voi cu un astfel de tratament? Dr.mi a spus că trec efectele astea in 2 saptamani.
Stările proaste au început să se repete. Mi se a adăugat seara uniquet la început 1/2 pastila de 50 mg cu timpul una întreaga. Apoi am început să iau 1 Xanax întreg dimineața unul la prânz di unul seara. Nu mă simțeam bine. Am schimbat medicul care a concluzionat că depresia s a cronicizat. Am inceput de câteva zile tratament nou cu Venlofaxina de 75, Trittico de 150, o treime la prânz di 2 treimi seara. Iau și uniquet de 150 dar jumătate seara. Îmi dăduse inițial și Rivotril 1/2 dimineata și 1/2 seara…dar mi l a scos că am avut Intr o dimineața tensiunea, 8 cu 6. Problema e că are niste efecte adverse neplăcute puls accelerat in condițiile in care nu făceam efort. Apoi pofta de mâncare care a dispărut. Nu pot sa mănânc nimic, bag cu zorul in gura o sărarea sau un covrig beau ceaiuri sa fie ceva acolo în stomac. Și evident o stare de apatie moleșeală. Și a mai confruntat cineva dintre voi cu un astfel de tratament? Dr.mi a spus că trec efectele astea in 2 saptamani.
1 comentarii
Buna ziua.
Efectele secundare trec dupa 2-4 saptamani de tratament.
Aveti putina rabdare cu tratamentul.
Dati-i o sansa.
Efectele secundare trec dupa 2-4 saptamani de tratament.
Aveti putina rabdare cu tratamentul.
Dati-i o sansa.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ma erevez din orice uneori chiar si fara motiv
- 23drepresia sau stresul prelungit poate duce la ameteli?
- 5Depresie... cam tot si toate s-au pus impotriva mea
- 6nervozitate, irascibilitate, sensibilitate iesita din comun; diagnostic:tulburare anxios-depresiva
- 20Sunt extremist... sau prea bun, prea optimist, sau invers..
- 13depresie sau stres?
- 1depresie, agitatie
- 4depresie, luare in greutate, lipsa dorintei sexuale, apatie
- 4anxietate, depresie sau o boala?
- 6daca am depresie reactiva unde nu am voie sa lucrez?
- 5tic la cap, imi misca fruntea mereu
- 6Nu pot dormi de la Stimuloton
- 23Nu mai am sentimente! E de la depresie?
- 2Depresie
- 2Care este cauza științifică exacta a depresiei?
- 2Despre depresie
- 3Simptomele unei depresii?
- 37Ajutati-ma, am tulburare de panica generalizata si depresie. Sunt gravida in 7 saptamani
- 3Soția mea are depresie și mi-a spus ca vrea sa se sinucida
- 1A reușit cineva să scape de alventa/ venlafaxina?
Mai multe informații despre: Depresia depresie tulburare anxios depresiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: