Depresie

Buna ziua. Eu am urmat timp de aproape 9 luni tratament pentru tulburare anxio_depresiva. Tratamentul consta din Xanax de, 0, 25 la început 1/2 dimineața și seara și seara 1/2 Mirzaten. M am simțit bine vreo luna aproape două, după care
Stările proaste au început să se repete. Mi se a adăugat seara uniquet la început 1/2 pastila de 50 mg cu timpul una întreaga. Apoi am început să iau 1 Xanax întreg dimineața unul la prânz di unul seara. Nu mă simțeam bine. Am schimbat medicul care a concluzionat că depresia s a cronicizat. Am inceput de câteva zile tratament nou cu Venlofaxina de 75, Trittico de 150, o treime la prânz di 2 treimi seara. Iau și uniquet de 150 dar jumătate seara. Îmi dăduse inițial și Rivotril 1/2 dimineata și 1/2 seara…dar mi l a scos că am avut Intr o dimineața tensiunea, 8 cu 6. Problema e că are niste efecte adverse neplăcute puls accelerat in condițiile in care nu făceam efort. Apoi pofta de mâncare care a dispărut. Nu pot sa mănânc nimic, bag cu zorul in gura o sărarea sau un covrig beau ceaiuri sa fie ceva acolo în stomac. Și evident o stare de apatie moleșeală. Și a mai confruntat cineva dintre voi cu un astfel de tratament? Dr.mi a spus că trec efectele astea in 2 saptamani.
Stările proaste au început să se repete. Mi se a adăugat seara uniquet la început 1/2 pastila de 50 mg cu timpul una întreaga. Apoi am început să iau 1 Xanax întreg dimineața unul la prânz di unul seara. Nu mă simțeam bine. Am schimbat medicul care a concluzionat că depresia s a cronicizat. Am inceput de câteva zile tratament nou cu Venlofaxina de 75, Trittico de 150, o treime la prânz di 2 treimi seara. Iau și uniquet de 150 dar jumătate seara. Îmi dăduse inițial și Rivotril 1/2 dimineata și 1/2 seara…dar mi l a scos că am avut Intr o dimineața tensiunea, 8 cu 6. Problema e că are niste efecte adverse neplăcute puls accelerat in condițiile in care nu făceam efort. Apoi pofta de mâncare care a dispărut. Nu pot sa mănânc nimic, bag cu zorul in gura o sărarea sau un covrig beau ceaiuri sa fie ceva acolo în stomac. Și evident o stare de apatie moleșeală. Și a mai confruntat cineva dintre voi cu un astfel de tratament? Dr.mi a spus că trec efectele astea in 2 saptamani.
1 comentarii

Buna ziua.
Efectele secundare trec dupa 2-4 saptamani de tratament.
Aveti putina rabdare cu tratamentul.
Dati-i o sansa.
Efectele secundare trec dupa 2-4 saptamani de tratament.
Aveti putina rabdare cu tratamentul.
Dati-i o sansa.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sufar de hipotiroidism si fac tratament cu Eutirox
- 20depresia si atacurile de panica
- 45depresie, anxietate, palpitatii la inima
- 0depresie mascata?
- 19Ajutati-ma sa-mi ajut sora
- 11nascuta in corpul gresit sau am probleme mintale
- 11am facut primul pas
- 35sunt in pragul unui divort iar persoanele dragi nu ma inteleg
- 28Biochimia creierului in Anxietate si Depresie
- 0Metode ultramoderne de tratare a anxietatii (cu sau fara AP) si depresiei
- 2Sindrom depresiv anxios
- 5Depresie și anxietate-tratamente clasice și naturiste
- 4Pareri
- 6Este vorba de o depresie ? Va rog frumos sa imi raspundeti
- 2Despre depresie
- 2Depresie - Ce as putea sa iau pt depresie fara reteta?
- 5Probleme psihice ! tulburare anxioasa si episod depresiv (de vreo 10 ani )
- 11Depresie
- 4Quetiapina în tulburare anxios-depresiva
Mai multe informații despre: Depresia depresie tulburare anxios depresiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: