Depresie

30-05-2025
labellefrance
Nu este medic/terapeut
labellefrance
Buna ziua. Eu am urmat timp de aproape 9 luni tratament pentru tulburare anxio_depresiva. Tratamentul consta din Xanax de, 0, 25 la început 1/2 dimineața și seara și seara 1/2 Mirzaten. M am simțit bine vreo luna aproape două, după care
Stările proaste au început să se repete. Mi se a adăugat seara uniquet la început 1/2 pastila de 50 mg cu timpul una întreaga. Apoi am început să iau 1 Xanax întreg dimineața unul la prânz di unul seara. Nu mă simțeam bine. Am schimbat medicul care a concluzionat că depresia s a cronicizat. Am inceput de câteva zile tratament nou cu Venlofaxina de 75, Trittico de 150, o treime la prânz di 2 treimi seara. Iau și uniquet de 150 dar jumătate seara. Îmi dăduse inițial și Rivotril 1/2 dimineata și 1/2 seara…dar mi l a scos că am avut Intr o dimineața tensiunea, 8 cu 6. Problema e că are niste efecte adverse neplăcute puls accelerat in condițiile in care nu făceam efort. Apoi pofta de mâncare care a dispărut. Nu pot sa mănânc nimic, bag cu zorul in gura o sărarea sau un covrig beau ceaiuri sa fie ceva acolo în stomac. Și evident o stare de apatie moleșeală. Și a mai confruntat cineva dintre voi cu un astfel de tratament? Dr.mi a spus că trec efectele astea in 2 saptamani.
1 comentarii
0
30-05-2025, ora 15:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua.
Efectele secundare trec dupa 2-4 saptamani de tratament.
Aveti putina rabdare cu tratamentul.
Dati-i o sansa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul