Depresie pe fond dizarmonic

14-11-2023
EuM1235
Nu este medic/terapeut
EuM1235
Bună! Puteți sa mi explicați ce este depresia pe fond dizarmonic? La ce se referă mai exact? Cu ce este diferențiată fata de altă tulburare depresivă?
2 comentarii
0
15-11-2023, ora 14:54
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua

Inseamna ca in afara de tulburarea depresiva aveti si o structura de personalitate care nu prea functioneaza, de aceea se numeste ”dizarmonica”
0
17-11-2023, ora 13:08
Dr. GHINEA ROXANA
Psihiatrie, BRASOV
Dr. GHINEA ROXANA
Buna ziua! Personalitatea este un ansamblu complex de comportamente, caracteristic fiecarui individ, comportamente care isi pun amprenta definitorie pe modul de a relationa cu ceilalti, cu lumea inconjuratoare, de a se percepe pe sine in raport cu mediul social. Diferenta fata de o alta tulburare depresiva este prezenta acestor trasaturi de personalitate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul