depresie post operatorie?
sotul meu a fost operat de tumoare la creier fronto temporala in urma cu 3 saptamani..are mai nou o stare de depresie..plange din orice, chiar daca ii place ceva (spune ca se bucura)chiar daca se simte rau..il apuca plansul..nu mai stiu ce sa fac..inainte era tipul de om puternic, iar acum..nu vrea sa ii dau ansiar(prescris de medicul neurochirurg)si nici xanax..din cauza ca nu ii schimba f.mult starea de spirit..daca ma puteti ajuta cu un sfat..sau sa-mi spuneti ce as putea sa-i dau (naturist)..ce imi recomandati in aceasta situatie? daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva va rog sa-mi scrieti..
1 comentarii
E o situatie delicata, noi putem sa va dam doar citeva sugestii, nu sa si decidem.Ati putea opta spre un protector neuronal, Neuro Max are aproapre toate B-urile si componente necesare unei stari de destindere, informati-va si asupra sucului de Noni sau Rhodiola desi acest neuroprotector are si extract de Rhodiola.Se poate combina Griffonia Simplicifolia(capsule sau tincturra)cu un complex de toate B-urile+Mg, Zn, Se, Potasiu.Sunt o multime de variante, mai solicitati pareri si comparati.
Sanatate!
Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5o problema care-mi da peste cap toate planurile de viitor...
- 4Xanax - vreau sa nu-l mai iau! Cum sa fac?
- 48Depresie
- 4crema dermalibour, depresia atopica, depresie
- 21anxietate sau depresie?
- 12episod depresiv sever cu elemente psihotice
- 56despre depresie... cum ati scapat de ea?
- 69ma lupt in fiecare zi cu mine insumi
- 8Depresia si pierderea legaturii cu tine insuti
- 11am facut primul pas
- 8De 2 saptamani am niste stari ce nu le pot controla, ma simt stresata
- 4Depresie rezistenta
- 40Disparitia totala a sexualitatii - Benzodiazepine - Depresie - Anhedonie
- 4prietenul a plecat in SUA si revine abia peste 3 luni, mi-e frica sa nu intru in depresie
- 27Sufar oare de depresie?
- 9Sunt adolescent si ma simt foarte singur si melancolic
- 2Sindrom depresiv anxios
- 5Depresie, somnambulism, amnezie temporara/disociativa
- 6Trec printr-un episod de depresie bipolara?
- 11Îmi iubesc soția și copiii dar vreau sa mor
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: