Depresie profunda

14-06-2022
Dan_De
Nu este medic/terapeut
Dan_De
In urma cu 4 ani la un control de rutina am fost depistst cu diabet si probleme cardiace. Fapt ce a dus la pierderea locului de munca. La vreo 4 luni doamna cu care stăteam cum sau terminat bani ma lasat dupa 5 ani de relatie si a si avortat copilul nostru. Dupa 1 an mia murit mama unicul parinte care era in viata. Simnt ca intru intr-o depresie mare. Nu stiu cum sa ies va rog sa-mi spuneti daca stiti ceva metode. Acum lucrez cu ziua sa fac fata cheltuielilor si nici tratamentele pt boli nu le prea iau deci nu am bani de psiholog. Stiti ceva carte de motivare dezvoltare personala sau tratament. Nu mai vad ziua de maine.
7 comentarii
0
14-06-2022, ora 15:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu ati luat niciodata tratament cu antidepresiv pentru depresie? Costa in jur de 30 de lei antidepresivul, pe luna.
0
14-06-2022, ora 16:26
Dan_De
Nu este medic/terapeut
Dan_De
Nu am luat. Mi-ati putea recomanda chiar si in privat ceva antidepresiv. Va mulțumesc.
0
15-06-2022, ora 09:41
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Descrieti multa suferinta traita si imi pare rau pentru situatiile dureroase prin care ati trecut!
Referitor la tratament psihiatric, e foarte bine ca aveti deschidere sa il urmati si mai ales, ca aveti constienta bolii. Da, sunteti intr-o dispozitie depresiva, care trebuie evaluata de un specialist in sanatate mintala si tratata adecvat. Oricat de bune ar fi intentiile noastre de a va ajuta aici pe forum, nu va recomand sa urmati tratament dupa ureche, deoarece el trebuie personalizat, de fiecare data, pt ca fiecare om, e unic. Pentru a fi consultat de un psihiatru si pentru a primi tratament, poti cauta centre de stat, de pe langa DGASPC-uri, care ofera astfel de servicii, gratuit. De ex, in Bucuresti, in sect 1, este centrul multifunctional Caraiman, care ofera astfel de servicii pt locuitorii sectorului 1. Asistența sociala se ocupa de astfel de cazuri cu persoane neasigurate. Sigur poti urma si consiliere psihologica in programele lor. Daca esti din alta localitate, sau din alt sector in afara de 1, unde am dat deja exemplu de un astfel de centru, dupa ce gasesti ce ai nevoie, te rog sa postezi si aici unde ai gasit, ca sa ajute informatia asta si pe alte persoane aflate in situatii similare. Sanatate multa!
0
15-06-2022, ora 10:45
Dan_De
Nu este medic/terapeut
Dan_De
Nu zic ca nu vreau sa iau tratamentul ii doar problema financiara. Plus nefiind asigurat toate investigatile si tratamentele costa foarte mult.
0
15-06-2022, ora 10:58
Dan_De
Nu este medic/terapeut
Dan_De
Plus doctorul de famile mia spus ca CAS nu deconteaza servicii de psihologie si terapie. Interviurile de angajare le tot cad iar un cunoscut ma indemnat sa vad psihologic ce si cum. Ca se reflecta pe in comportament problemele personale. Tot mi se zice ca nu gestiinez bine emotile.
0
15-06-2022, ora 18:20
Dan_De
Nu este medic/terapeut
Dan_De
Am gasit solutia ma duc la ACCES DIRECT!
0
15-06-2022, ora 20:34
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Iarta-ma, dar medicul de familie nu ti-a transis informatia corecta! Eu asta fac, lucrez pe servicii decontate din 2017. Iti trebuie trimitere catre psihiatru, asa cum am zis. Da, deocamdata noi nu decontam direct, ci prin psihiatru, neurolog, diabetolog, etc, dar se va rezolva si decontarea directa, curand.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul