Dermografie
Am Dermografie de 1 luna de zile.Mi s-au facut analize SI am primit raspuns ca nu am allergie la nimic.Mi s-au dat pastile cu antihistamina, SI o créma.In tot acest timp nici o ameliorare.Aceasta boala cum trece ?Eu sunt in Suedia SI medicul de aici Mi-a spus ca va trece de la sine.Eu SI Alaptez SI de Cate ori mananca CEA mica MA fac ingrozitor deoarece MA zgArie peste tot.In cat timp trece Aceasta Dermografie ?
2 comentarii
Dermografismul apare îndeosebi in perioade mai obositoare, mai stresante ale vietii unei persoane. Poate dura mai multe luni. Nu faceti baie fierbinte, nu frecati intens cu prosopul dupa baie.
Tratamentul se face cu antihistaminice gen levocetirizina, cetirizina, dar nu as indica in conditiile in care alaptati.
Tratamentul se face cu antihistaminice gen levocetirizina, cetirizina, dar nu as indica in conditiile in care alaptati.
Multumesc pentru raspuns, am deja de 1 luna jumatate SI MA intreb cand imi va trece ?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Ce e? -umflaturi gen pete pe piele- avanseaza f repede
- 1Iritatie cu cojite
- 1Pete rosii pe corp
- 4Hipomelanoza idiopatica
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?