Descopar sexul, nu simt placere. De ce?

15-10-2022
Emiiii
Nu este medic/terapeut
Emiiii
Descoper sexul si imi dau seama ca nu este cum credeam, nu simt placere sau asa este la inceput?

Am avut a 3-a partida de sex din viata mea( a 2- a cu o singura tipa ) si observ ca nu simt ce trebuie, mai exact nu simt ca e cuprins penisul, desii nu am un penis mic.
Practic, cand ea este pe mine, simt ceva mai intens, uneori cu putina durere, insa cand eu eram deasupra si ma miscam, efectiv ea gemea, dar eu nu prea intelegeam de ce nu simteam placere...
Cu prima tipa cu care am avut prima experienta, mi-a facut handjob si era senzatia mult mai placuta decat la sexul normal.

La oral am simtit ceva mai intens, intradevar, simteam terminatiile nervoase ca sunt cuprinse ( mai putin cand atingea cu dintii )

Mentionez faptul ca, am glandul penian cam sensibil, daca ma atinge cu mana, simt o jena, in cazul in care nu este lubrifiat foarte bine.

Mai mentionez faptul ca am baut un pahar de gin+ suc si aproximativ 2 pahare de vin.
2 comentarii
0
17-10-2022, ora 15:34
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,

Sunt necesare mai multe informatii: varsta, daca ati suferit de infectii/inflamatii in zona genitala, cat de mult v-ati masturbat in trecut etc.
0
17-10-2022, ora 18:19
Emiiii
Nu este medic/terapeut
Emiiii
26 de ani, am suferit de balanita candidoza ( m a tinut 1 an jumate, timp in care aparea, disparea ) acum am tratament in desfasurare, inca nu l-am terminat, practic nu mai am simptome de 2 saptamanii, de aceea am inceput viata sexuala.

De masturbat, inca de mic, uneori 1 odata pe saptamana, uneori de 3 ori pe saptamana., alteori de 2 ori, la 17 ani am inceput ( dar cand eram mic o faceam rar, datorita educatiei, incercam rar, cam odata, de 2 ori pe luna )

Mentionez ca mai am momente de anxietate, timiditate, tocmai de aceea apelez la alcool, fiind o persoana introverta, sper ca la urmatorul act sexual sa fac fara alcool.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici