despartire cu amenintari
buna. m-am despartit de fostul iubit si acum ma ameninta, si imi trimite mesaje, as vrea sa stiu parerea voastra. am fost impreuna doi ani, el e student strain, ne-am despartit de un an, a fost urat, mi-a dat cadouri care i le-am dat inapoi, apoi ne-am impacat o luna in ianuarie, dar nu a mers, si iar ne-am despartit fara sa mai vorbim de data asta. in iunie el a avut ceva probleme medicale, si l-am vizitat, am mai vorbit de posibilitatea unei relatii si la un moment dat m-a sarutat. cred ca asta pentru el a confirmarea pe care a vrut ca eu il astept vara pana se intoarce din vacanta din tara lui. dar eu i-am spus ca nu il astept, mi-am continuat viata, am intalnit pe altcineva si ne mergea bine. el m-a contactat pe email si vorbea foarte urat de mine, ma jignea, si imi spunea ca l-am inselat, desi noi nu eram impreuna de luni de zile. acum el si-a cerut cadourile pe care el mi le-a dat inapoi, ma contacteaza la telefon, m-am intalnit cu el pentru ai da cadouri cu parinti mei, dar el tot nu inceteaza cu smsuri. si intre timp m-am certat si actualul pentru ca vrea sa il ameninte ca sa ma lase in pace. e vina mea, si merit asta? consider ca aveam dreptul sa imi continui viata, deoarece nu am fost impreuna de mai mult de un jumate de an si un sarut nu constituie o impacare. de ce vrea sa ma faca sa sufar?asa tare l-a afectat, si cum as putea rezolva problema? eu vreau sa anunt politia daca mai imi trimtite sms
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie