Despre ce este vorba?

20-01-2018
Bubuletzu
Nu este medic/terapeut
Bubuletzu
Am ajuns sa cred ca am înnebunit. De foarte multa vreme încerc sa aflu ce afecțiune am și sa o tratez. Sa incep cu începutul. Într-o zi frumoasă de sâmbăta, îmi petreceam frumos timpul pe calculator, toate bune și frumoase pana când am ajuns în punctul când trebuie sa las calculatorul și sa fac o mica pauză, cum ma îndreptam spre pat m-a luat o durere foarte puternica de cap cred ca a fost cea mai puternica durere de cap pe care am avut-o. În acel moment nu mai știam ce sa fac de durere asa ca am încercat sa adorm. Pana la urma am adormit. Problema apare după ce s-a terminat durerea, când m-am trezit am simțit ceva schimbat pe moment nu am știut ce e. Am început sa am simptome pe care nu le-am mai întâlnit. Simptomele sunt destul de ciudate, dar voi încerca să vi le enumăr: în fiecare dimineață îmi simt piciorele și mâinile uscate, când pășesc pe parchet parca pielea e amorțita și senzația ma deranjează asa ca trebuie sa îmi frec mâinile pana se încălzesc puțin și transpir(suna ciudat dar altfel nu îmi vine sa explic, dacă asta e ciudat asta nu mai știu cum e) la orice sunet mai ascuțit mai puternic (scârțâit, târâit, șuierat etc) simt înțepături în ureche, începe sa ma doară capul începe sa ma doară și ochiul și din nou apare senzația de mai sus cu mâinile. Sunetele acestea simt cum îmi sfâșie capul, singura cale sa scap de aceste dureri e sa stau într o camera unde e liniște deplină. Am început sa am și schimbări la nivel comportamental. Nu știu e foarte ciudat ce mi se întâmplă. Nu știu dacă are legătură cu faptul ca ascult muzica la căști tare și pe durata foarte lunga sau sa fie altceva. Am mers la orl urechile cică sunt în regula, am mers și la dentist mi am făcut pana și cariile mi am facut di analizele, mai urmează sa merg la neurolog și după la psihiatru. Mulțumesc pentru timpul acordat, nu am înnebunit dacă asta va trece prin cap.
3 comentarii
0
20-01-2018, ora 21:07
Utilizator_194048
Nu este medic/terapeut
Utilizator_194048
Cel mai probabil ai suferit un anevrism cerebral. Trebuia să mergi la neurolog imediat cum ai realizat ceva schimbat. Sănătate!
0
20-01-2018, ora 22:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti la neurolog si daca nu va gaseste nimic, poate la psihiatru.
0
20-01-2018, ora 22:02
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu mai ascultati muzica tare in urechi ca faceti tinitus si nu stiu daca e leac pentru asta.
Adaugă un comentariu / răspuns