Despre Rispolept solutie orala 1mg

25-03-2017
BituDavid
Nu este medic/terapeut
BituDavid
Buna ziua, numele meu este Bitu David si am probleme cu confuziile cred ca din cauza rispoleptului. Am cateva zile am inceput tratamentul si ma simt tare rau de la el. Sunt foarte tulburat. As vrea sa stiu daca este ok sa il iau in timpul zilei la ora 12. Farmacista mi-a zis ca se poate dar in spital cand am fost internat il luam seara si nu prea ii simteam efectul. Ma simt foarte confuz si am o stare de somnolenta puternica. As vrea sa stiu si parerea voastra. Va multumesc!
3 comentarii
1
26-03-2017, ora 20:27
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara, nu este recomandat, ba dimpotriva, ca cineva sa-si dea cu parerea despre tratamentul Dumneavoastra. Singurul in masura este medicul care va stie situatia si care v-a prescris tratamentul. Persoanele reactioneaza diferit la acelasi tip de tratament. Este important sa gasiti schema de tratament potrivita Dumneavoastra.
1
28-03-2017, ora 14:05
BituDavid
Nu este medic/terapeut
BituDavid
Va multumesc! Inca ceva, nu am timp deloc sa stau de vorba cu medicul. Pot sa imi reduc singur doza de la 2ml la 1, 5ml?
1
30-03-2017, ora 23:59
zxcvbnm,
Nu este medic/terapeut
zxcvbnm,
Vorbește cu medicul despre simptomele pe care le ai, nu e recomandat să-ți schimbi singur doza.
O perioadă am luat Rispolept și medicul mi-a spus să îl iau seara, tocmai pentru că provoacă somnolență.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul