Despre Rispolept solutie orala 1mg
Buna ziua, numele meu este Bitu David si am probleme cu confuziile cred ca din cauza rispoleptului. Am cateva zile am inceput tratamentul si ma simt tare rau de la el. Sunt foarte tulburat. As vrea sa stiu daca este ok sa il iau in timpul zilei la ora 12. Farmacista mi-a zis ca se poate dar in spital cand am fost internat il luam seara si nu prea ii simteam efectul. Ma simt foarte confuz si am o stare de somnolenta puternica. As vrea sa stiu si parerea voastra. Va multumesc!
3 comentarii
Buna seara, nu este recomandat, ba dimpotriva, ca cineva sa-si dea cu parerea despre tratamentul Dumneavoastra. Singurul in masura este medicul care va stie situatia si care v-a prescris tratamentul. Persoanele reactioneaza diferit la acelasi tip de tratament. Este important sa gasiti schema de tratament potrivita Dumneavoastra.
Va multumesc! Inca ceva, nu am timp deloc sa stau de vorba cu medicul. Pot sa imi reduc singur doza de la 2ml la 1, 5ml?
Vorbește cu medicul despre simptomele pe care le ai, nu e recomandat să-ți schimbi singur doza.
O perioadă am luat Rispolept și medicul mi-a spus să îl iau seara, tocmai pentru că provoacă somnolență.
O perioadă am luat Rispolept și medicul mi-a spus să îl iau seara, tocmai pentru că provoacă somnolență.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Nu pot dormi de la Stimuloton
- 2Tratament Serlift
- 2intreruperea tratamentului pshiatrie
- 7Cine mai ia Invega-paliperidona?
- 1Rispolept Consta 50 mg
- 0Amețeală confuzie gura inclestata
- 1Pierderi de memorie constante, cefalee, insomnii
- 5Neurotop
- 2De la tratament?
- 6Aveți chef de viața cu antipsihotice luate?
- 1Am avut depresie in 2008
- 9Se poate lua Cebrium in continuu?
- 3Trecerea de la Xeplion la Abilify din cauza constipației
- 3Schema tratament: Seroxat, Depakine, Rispolept
- 2Spitomin in anxietate.
- 5Vreau pareri despre Venlafaxinum, Alprazolamum si Gabapentinum.
- 13Evitati medicamentele generice
- 14Tulburare bipolara la vârstnici
Mai multe informații despre: Confuzia medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: