Discuții despre Fibrinogen

15 subiecte
Adaugă întrebare / subiect
1 mesaje
198 vizite
Vsh și fibrinogen scazute
Autor: piccola
Ultimul răspuns: 29-10-2019 15:09, postat de piccola

Bună ziua. Sunt îngrijorată de rezultatele analizelor de sânge. Am 42 de ani, 161 cm și 46 kg. Numananc prea bine în ultima vreme. Vsh este 2 iar fibrinogen ul 1, 1 g/L. Ar mai fi ldl ușor mărit 130 mg/dl și 3, 39 mmol/L. Ușor sub limita ar fi Tgp (alat) 9 u/L....

6 mesaje
18969 vizite
valoare mica fibrinogen
Autor: muresan
Ultimul răspuns: 14-03-2018 19:53, postat de Andreea19980

Numele meu este Lucia si am 44 de ani.In urma analizelor facute am o valoare VSH 22 mm la o ora si VSH 46 la doua ore, Fibrinogenemie 28, 30 mg/dl, Hemoglobina HGB 124g/l iar Hematocrit HCT 35%.Ce imi puteti spune si unde ma indrumati sa ma adresez pt diagnostic

0 mesaje
663 vizite
fibrinogen
Autor: taratacrriss
Postat la data: 27-06-2017

Buna ziua, am urmatoarele analize pentru care as dorii o indrumare: fibrinogen =456(200-400) Factor reumatoid mai de 10( mai mic de 14) VSH=36(MAI MIC DE 20) PROTEINA C REACT.1, 619(mai de 0, 5) d-dmeri=2, 41(mai mic de 0, 5) SIDEREMIA 26(50-170) VIT B12-170, 7(197-771) Hemoglobina=12, 5(11, 7-16) VEM=76, 3(81-101) MULTUMESC!

0 mesaje
1981 vizite
Fibrinogen mare 750. Urgent!
Autor: Emma123456
Postat la data: 26-03-2017

Buna ziua, am rezultatele analizelor de sange pentru mama mea care are 65 de ani si as dori sa stiu parerea unui medic. Fibrinogen (coagulometrie, plasma) (Sysmex CS-2000i): 750. intervalul biologic de referinta fiind 180-350 mg/dl Fier: 12. intervalul biologic de referinta fiind 50-170/ug/dl Glucoza serica: 110. intervalul biologic de referinta fiind...

0 mesaje
2038 vizite
Fibrinogen marit (411)
Autor: Mira23
Postat la data: 05-12-2016

Buna ziua, Am 30 de ani si la analize mi-a iesit fibrinogenul 411, eozinofilele 5.10 si hematocrit 42.2, restul valorilor sunt in limite normale... Medicul meu este in concediu medical pana in ianuarie si nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu! Ma poate ajuta cineva? Multumesc!

1 mesaje
1411 vizite
Fibrinogen cu valoare de 969
Autor: cristid9
Ultimul răspuns: 19-09-2016 19:27, postat de dr Petre Muresan

Buna ziua, Am efectuat de curand analizele periodice de sange si, uitandu-ma rapid pe rezultate, am observat ca valoare fibrinogenului nu se incadreaza in limitele specificate (150 - 450). Eu am 969. Ce poate insemna acest lucru?

2 mesaje
3331 vizite
Copil 7, 5 ani cu fibrinogen 439 mg/dL
Autor: ANDREI STEFANIA
Ultimul răspuns: 03-05-2016 19:04, postat de ANDREI STEFANIA

Buna ziua! Am un baiat in varsta de 7, 5 ani si la inceputul lui aprilie a avut o raceala, timp de 3-4 zile a facut temperatura 40 grade, temperatura incepea sa creasca dupa amiaza si crestea in cursul noptii ajungand pana la 40 grade.I-am administrat nurofen/panadol.In gat nu avea infectie,...

2 mesaje
3825 vizite
fibrinogen
Autor: SZ45
Ultimul răspuns: 16-01-2015 21:57, postat de SZ45

Am facut analize de singe iar una dintre ele : fibrinogenul mi-a iesit 200mg/dl in scadere(am fost diagnosticat si cu talasemie minora).La ce poate duce scaderea fibrinogenului? multumesc!

0 mesaje
12345 vizite
Fibrinogen mare vsh normal
Autor: hornetica
Postat la data: 26-03-2014

Buna ziua.Ce poate cauza un fibrinogen marit de-a lungul mai multor ani(5).Am trecut de la valori peste 1000 si e mereu stabil la 800 desi ultimele analize arata vsh-ul normal?Daca scot de pe lista un proces infectios ce ramane? Multumesc

0 mesaje
5815 vizite
Fibrinogen marit de 5 ani
Autor: hornetica
Postat la data: 26-03-2014

Buna ziua.Ce poate cauza un fibrinogen marit de-a lungul mai multor ani.Am trecut de la valori peste 1000 si e mereu stabil la 800 desi ultimele analize arata vsh-ul normal?Daca scot de pe lista un proces infectios ce ramane? Multumesc

1 mesaje
3188 vizite
Fibrinogen
Autor: geanina-ioana
Ultimul răspuns: 18-02-2014 12:44, postat de geanina-ioana

Buna ziua.Am 41 ani, sunt femeie si la ultimile analize efectuate am primit ca rezultate: -Fibrinogen 446 (limite 200-400), -Timp protrombina tq 14.3 (limite 10.0-13.50) secunde, -celelalte analize, I.N.R. hemoleucograma, proteina c reactiva, aslo, vsh, ionograma si biochimia serica, urina, sunt in limite normale. Va rog sa imi spuneti daca am...

6 mesaje
25721 vizite
Fibrinogenemie si VSH marit
Autor: mushu
Ultimul răspuns: 16-11-2011 13:41, postat de tema

Buna ziua, as dori sa stiu daca fibrinogenul este 536 mg/ml si VSH -ul 36 mm ce trebuie sa fac mai departe? De la medicul de familie am plecat fara nici o recomandare...Multumesc.

8 mesaje
8118 vizite
Fibrinogen mare
Autor: nistorcristiana
Ultimul răspuns: 04-06-2010 21:35, postat de 4ndree4

Buna ziua, Mi-am facut de curand analizele la sange din cauza faptului ca de ceva timp am dureri de maini si picioare ori de cate ori se schimba vremea, trec prin stari emotionale puternice sau muncesc excesiv. Mi s-a recomandat sa fac ASLO, VSH si Fibrinogen. Desi banuiam ca am...

3 mesaje
5456 vizite
fibrinogenemie si insarcinta in saptamana 33
Autor: iulia82
Ultimul răspuns: 24-03-2010 21:45, postat de adymih

Buna ziua, sunt insarcinata in 33 de sapt si mi-a iesit fibrinogenemia marita.. ce inseamna? Astept cu nerabdare raspunsul dvs. va multumesc!

38 mesaje
10245 vizite
fibrinogen marit
Autor: myaa
Ultimul răspuns: 15-03-2010 15:54, postat de Dr. Marius Uscatu

Buna ziua. Am dureri de genunchi si am facut analize medicale. Mi-au iesit urmatoarele valori Fibrinogen =421 (valori normale 169-515), complement seric C3= 134, 9 (valori normale 75-135), ASLO 200 (normal 0-200), factor reumatoid 8 (normal 0-8), proteina C reactiva 6 (normal 0-6). Am citit pe tot felul de site-uri...

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.