fibrinogenemie si insarcinta in saptamana 33

Buna ziua,
sunt insarcinata in 33 de sapt si mi-a iesit fibrinogenemia marita.. ce inseamna?
Astept cu nerabdare raspunsul dvs.
va multumesc!
sunt insarcinata in 33 de sapt si mi-a iesit fibrinogenemia marita.. ce inseamna?
Astept cu nerabdare raspunsul dvs.
va multumesc!
3 comentarii

Adica este 612 in conditiile in care ar trebui sa fie 200-400.astept...

Buna numele meu este Ramona si am 53 de ani.in urma cu 10 ani am facut o entorsa in partea de jos a piciorului drept.Netratat oul piciorului sa umflat cu dureri insuportabile in timp am inteles ca sau infectat venele si acum imi produce dureri.In urma unui consult medical si a unor analize de singemi-au reiesit urmatoarele valori.Fibrinogenemie : 421.
Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat in aceasta privinta.Ce ar trebui sa fac si ce tratament ar trebui sa urmez.Va multumesc anticipat.
Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat in aceasta privinta.Ce ar trebui sa fac si ce tratament ar trebui sa urmez.Va multumesc anticipat.

Numele meu este Adriana, am 59 de ani care ar fi interpretarea medicala pentru :
VSH 20 mm
Fibrinogenemie 404 mg/dl
Fosfataza alcalina 72 u/i
Multumesc !!
VSH 20 mm
Fibrinogenemie 404 mg/dl
Fosfataza alcalina 72 u/i
Multumesc !!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sarcina-copil sanatos
- 191Dozarea TORCH
- 6Fibrinogenemie si VSH marit
- 5Analizele in timpul sarcinii. unii mi-au zis ca trebuie sa intrerup sarcina, alti sa repet analizele
- 13sarcina - am descoperit la ecografie col deschis
- 0Analize in primul trim de sarcina
- 5analize gravida - va rog sa ma lamuriti
- 5Analize hormonale pt sarcina
- 8Exista cineva in Romania care a supravietuit sindromului Edwards?
- 5examen secretie vaginala in sarcina
- 1Analize in sarcina
- 0Fibrinogen marit de 5 ani
- 1analize proterinurie gravida 21 sapt.
- 1Analize trim 2
- 0Suspecta de Rubeola in sarcina
- 0analiza beta hcg
- 0Buna ziua
Mai multe informații despre: Fibrinogen analizele in timpul sarcinii sarcina saptamana 33