Dezechilibru, amețeli, dureri de cap, amorțeala feței și a mâinilor

14-02-2019
cristinamihaelaradu
Nu este medic/terapeut
cristinamihaelaradu
Bună ziua.

Mă numesc Cristina, am 34 de ani și, de doi ani, cu mici pauze, mă confrunt cu următoarele probleme :nu pot sta in picioare decât dacă mă sprijin de ceva, am un dezechilibru accentuat in mers, vedere încețoșată și sensibilitate la lumină, dureri foarte puternice de cap și, uneori de urechi, capul amorțit, la fel ca și mâinile și picioarele, senzație de presiune în ceafă, au apărut mai nou și ceva spasme ale degetelor, vertij, amețeală..Amorțeala, amețeala persistă și când stau jos, deși se ameliorează ușor.
Când au început problemele, am ajuns la urgență, unde mi s-au făcut analize de sânge, CT, consult cardio, în urma cărora mi s-a spus că am lipsă de calciu. Am început injecții de calciu, pe care le-am făcut timp de 10zile, continuând cu capsule de calciu, dar problemele continuau.
Am ajuns la neurolog din nou, care mi-a recomandat un angio RMN cerebral-rezultate bune și aici. Acesta mi-a recomandat să merg și la endocrinolog. Am mers la Parhon, analizele sunt bune și aici.
Am fost și la un consult ORL și oftalmologic în urma cărora mi s-a spus că nu sunt probleme.
Cu toate acestea, stările mele continuă și îmi afectează foarte mult viața personală și profesională.
Menționez faptul că nu sunt stresată la serviciu (am avut un job stresant pe care l-am schimbat cu un an înainte să înceapă problemele), cu soțul mă înțeleg destul de bine, dorm noaptea(deși la început aveam insomnii), am o fetiță de 10 ani.

Vă rog să mă ajutați cu sfaturi.

Mulțumesc!
4 comentarii
0
14-02-2019, ora 21:49
alexandra bn
Nu este medic/terapeut
alexandra bn
Din cate am remarcat, nu sunt alte probleme in afara de acea lipsa de calciu, care intr-adevar poate da toate aceste simptome! incearca sa iei niste magneziu, ajuta in caz de stres, extravalerianic sau stresclin.
0
18-02-2019, ora 16:20
mark2011
Nu este medic/terapeut
mark2011
Lipsa indelungata de calciu poate sa dea simptome din ce in ce mai diverse, si mai ciudate. De multe ori trebuie facut tratament indelungat pana ce se ajunge la o ameliorare, si asta poate dura si chiar multe luni de zile. Luati vitamina D3, cu K2 si cu Magneziu.
0
12-03-2019, ora 14:13
cristinamihaelaradu
Nu este medic/terapeut
cristinamihaelaradu
Mulțumesc frumos! O să încerc să am răbdare și să iau Calciu cu D3 și Magneziu, sperând că voi depăși situația! Mulțumesc încă o dată!
0
31-07-2020, ora 14:54
Marian271
Nu este medic/terapeut
Marian271
Sunteti din Iasi ? cum ati reusit ? Ati rezolvat ceva in cele din urma ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: