Dureri de cap, ameteli
Buna seara. Nu stiam in ce categorie sa pun exact aceasta intrebare. De ceva timp am dureri de cap zilnice destul de puternice. Menstruatia a intarziat cateva zile. Am dureri si de gat (muschii de la gat), greata, dureri de spate. Astazi, cand faceam curat, nu am putut sa duc treaba pana la capat fara sa ma asez pe pat cateva minute sa ma odihnesc. Au inceput sa apara si ameteli, in plus ma doare corpul atunci cand respir. Tin sa precizez si ca dorm foarte mult, ajungand acum 3 zile chiar sa dorm 17 ore. Ma simt obosita tot timpul. Inainte sa fac un consult, mi-as dori sa primesc niste sfaturi de preferat cat mai repede, caci sunt ingrijorata. Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Dureri de ceafa, ameteli, cap amortit
- 1Palpitații ce intervin brusc, amețeala permanenta, dureri de cap
- 0Dureri de cap, presiune
- 1Durere in spatele capului si tample insotite de ameteli
- 1Dureri de cap zilnice, ameteala
- 0Durere de cap
- 1Cefalee, palpitatii, insomnie, senzatie de greata, lipsa de chef
- 0Durere atroce unilaterala de cap
- 1Amețeli, oboseala, dureri de tâmplă
- 0Dureri de cap, presiune în urechi, amețeli și stări de oboseală
- 9Vajait în ureche
- 1Presiune in cap
- 1Durere groaznica de cap si maxilar
- 32Ameteala delunga durata
- 3De atacul de panica am ameteli usoare dureri de cap rare, simt ca ceva nu e in regula, insomnii.
- 1Dureri de cap, varsaturi repetate, frisoane, nu mai suportam nici lumina de afara
- 1Cefalee, putina ameteala, vedere mai slaba (pt 3-5 zile, apoi trece, iar in 4 saptamani).
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
Mai multe informații despre: cefalee si ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: