DIAGNOSTIC

18-01-2010
MIHAI BELEIU
Nu este medic/terapeut
MIHAI BELEIU
Numele meu este Mihai, am 27 de, sunt fumator.De vreo doua saptamani am inceput sa am dureri in piept si intepaturi la inima, este grav.Mentonez ca beau si cafea (3-4 pe zi) Va multumesc!
1 comentarii
0
19-01-2010, ora 19:40
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Stimate domn,

Simptomele dvs. (în special angina pectorală) necesită un consult cardiologic cât mai curând posibil. Nu amânaţi! Nu ştiu dacă este vorba despre ceva grav, pentru că astfel de simptome sunt prezente şi în cadrul altor condiţii medicale, nu numai în cele strict cardio-vasculare; de pildă, înţepăturile la inimă pot fi produse de o intoleranţă la frig (cam rar), dar şi de o endocardită (printre altele), iar durerile din piept pot fi determinate de un reflux gastro-esofagian, care în cursul clinostatismului (înclinării sau culcării corpului) ajunge în zona retrosternală, hipofaringiană, etc. şi produce dureri...puteţi avea şi probleme pulmonare, etc. Consultaţi medicul şi renunţaţi gradat la consumul de cafea şi tutun.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)
P.S. Excesul de cafea afectează grav sistemul nervos şi sistemul digestiv, iar consumul de tutun afectează şi sistemul respirator, pe lângă cel nervos, hormonal şi digestiv, deci...vă rog să conştientizaţi că vă autoîmbolnăviţi, ceea ce nu este tocmai indicat.

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns