diagnostic

10-02-2011
cristina0808
Nu este medic/terapeut
cristina0808
buna seara, dl.doctor.am un baiat de 4ani si 6 luni.anul trecut-primul an de gradi--mai mult acasa;in acest an a fost ceva mai bine, dar ce nu inteleg eu, e de ce la el debuteaza cu muci incolori pana la galben verzui-care trec cu osciloccoccinum, olinth--fara febra, apoi la nici 2 saptamani face traheite, traheo-bronsite(in oct.2010), iar acum in ian.2011 a avut mucii-fara febra, a inceput tusea-apoi faringo-traheo-laringita(antibiotic) si apoi a facut bronsita si apoi pneumonie(antibiotic injectabil-ampi.+genta);in tot acest timp a tusit urat de tot(tuse metalica_i-am dat sinecod apoi acc pt.copii, a inceput sa aibe flegma, ketof sau aerius i-am dat dar a inceput sa transpire rau_l-am oprit) si aceasta tuse vad ca a incetat de la singulair(nu prea sunt de acord cu el dar nu am ce face).pt.mine e o problema mare, ca la cati medici ma duc primesc alte diagnostice.ce puteti sa-mi spuneti dvs?ce analize as putea sa-i fac?
multumesc din suflet
2 comentarii
0
11-02-2011, ora 09:55
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
analize? nu cred ca e cazul.
trebuie sa aveti acasa unaparat de aerosoli si sa faceti tratamente profilactice...
cure de durata cu Echinacee sirop si tab de supt
regim aliementar strict fara acru ( bors, otet, muraturi) fara acidulate si fructe citrice ( se poate pomelo)
toate aceste alimente irita faringele.. scade imunitatea locala si permite infectiei sa se dezvolte
0
15-02-2011, ora 21:04
cristina0808
Nu este medic/terapeut
cristina0808
multumesc dl doctor!!!!!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns