diagnostic
buna seara, dl.doctor.am un baiat de 4ani si 6 luni.anul trecut-primul an de gradi--mai mult acasa;in acest an a fost ceva mai bine, dar ce nu inteleg eu, e de ce la el debuteaza cu muci incolori pana la galben verzui-care trec cu osciloccoccinum, olinth--fara febra, apoi la nici 2 saptamani face traheite, traheo-bronsite(in oct.2010), iar acum in ian.2011 a avut mucii-fara febra, a inceput tusea-apoi faringo-traheo-laringita(antibiotic) si apoi a facut bronsita si apoi pneumonie(antibiotic injectabil-ampi.+genta);in tot acest timp a tusit urat de tot(tuse metalica_i-am dat sinecod apoi acc pt.copii, a inceput sa aibe flegma, ketof sau aerius i-am dat dar a inceput sa transpire rau_l-am oprit) si aceasta tuse vad ca a incetat de la singulair(nu prea sunt de acord cu el dar nu am ce face).pt.mine e o problema mare, ca la cati medici ma duc primesc alte diagnostice.ce puteti sa-mi spuneti dvs?ce analize as putea sa-i fac?
multumesc din suflet
multumesc din suflet
2 comentarii
analize? nu cred ca e cazul.
trebuie sa aveti acasa unaparat de aerosoli si sa faceti tratamente profilactice...
cure de durata cu Echinacee sirop si tab de supt
regim aliementar strict fara acru ( bors, otet, muraturi) fara acidulate si fructe citrice ( se poate pomelo)
toate aceste alimente irita faringele.. scade imunitatea locala si permite infectiei sa se dezvolte
trebuie sa aveti acasa unaparat de aerosoli si sa faceti tratamente profilactice...
cure de durata cu Echinacee sirop si tab de supt
regim aliementar strict fara acru ( bors, otet, muraturi) fara acidulate si fructe citrice ( se poate pomelo)
toate aceste alimente irita faringele.. scade imunitatea locala si permite infectiei sa se dezvolte
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.