Diagnostic surditate de transmisie
Buna ziua,
De vreo 2 luni am niste probleme de auz cu urechea dreapta, aud modificat, adica aud voci ingrosate, infundat, nu recunosc persoane, si aud si mai incet decat cu urechea stanga. Am consultat 2 medici, si in urma efectuarii audiogramei, ambii mi-au spus ca s-a instalat surditatea, ultimul dintre ei recomandandu-mi o programare pt testul Bera. As dori sa stiu daca este posibil doar din efectuarea unei audiograme (care asa cum imi spun dansii releva faptul ca s-a pierdut auzul si este irecuperabil) sa-mi puna acest diagnostic, mai ales ca mie mi se pare ca se deterioreaza pe zi ce trece, adica am senzatia ca aud mai incet si mai prost (modificat)decat acum o saptamana, desi dansii mi-au spus ca acest lucru nu se va intampla, cel putin nu acum.
Va multumesc,
De vreo 2 luni am niste probleme de auz cu urechea dreapta, aud modificat, adica aud voci ingrosate, infundat, nu recunosc persoane, si aud si mai incet decat cu urechea stanga. Am consultat 2 medici, si in urma efectuarii audiogramei, ambii mi-au spus ca s-a instalat surditatea, ultimul dintre ei recomandandu-mi o programare pt testul Bera. As dori sa stiu daca este posibil doar din efectuarea unei audiograme (care asa cum imi spun dansii releva faptul ca s-a pierdut auzul si este irecuperabil) sa-mi puna acest diagnostic, mai ales ca mie mi se pare ca se deterioreaza pe zi ce trece, adica am senzatia ca aud mai incet si mai prost (modificat)decat acum o saptamana, desi dansii mi-au spus ca acest lucru nu se va intampla, cel putin nu acum.
Va multumesc,
2 comentarii
Auzul este recuperabil, insa nu la medicina alopata. Consultati un medic homeopat cu experienta si faceti un tratament homeopat, vezi vedea singura cat de usor este recuperabil auzul cu metodele adecvate.
Multumesc pentru raspuns, o sa vad care este rezultatul testului respectiv, si o sa incerc si aceasta varianta.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Hipersalivatie
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?