Diagnosticare narcolepsie sau afectiune similara

Buna ziua,
O sa va prezint pe scurt problema mea:
Date relevante:
21 de ani, 57 kg, regim alimentar de obicei normal, boli importante: miocardita acuta la varsta de 18 ani(fara sa duca la complicatii)
Simptome: somnolenta excesiva in timpul zilei, relaxare incontrolabila a muschilor si momente f scurte de pierdere a cunostintei (si in timpul unor activitati nestimulative dar si aleatoriu, in orice moment al zilei), senzatia ca ma aflu intr-un vis in timpul starii de veghe, stare de inertie (impresia de anulare a activitatii mentale), anxietate(accentuata mai ales in public);
Vreau sa stiu daca exista un loc unde se poate diagnostica existenta unei afectiuni ca narcolepsia sau altceva ce se potriveste simptomelor mele si daca motivele de mai sus justifica un control.
Multumesc
O sa va prezint pe scurt problema mea:
Date relevante:
21 de ani, 57 kg, regim alimentar de obicei normal, boli importante: miocardita acuta la varsta de 18 ani(fara sa duca la complicatii)
Simptome: somnolenta excesiva in timpul zilei, relaxare incontrolabila a muschilor si momente f scurte de pierdere a cunostintei (si in timpul unor activitati nestimulative dar si aleatoriu, in orice moment al zilei), senzatia ca ma aflu intr-un vis in timpul starii de veghe, stare de inertie (impresia de anulare a activitatii mentale), anxietate(accentuata mai ales in public);
Vreau sa stiu daca exista un loc unde se poate diagnostica existenta unei afectiuni ca narcolepsia sau altceva ce se potriveste simptomelor mele si daca motivele de mai sus justifica un control.
Multumesc
4 comentarii

Singura specialitate care va poate efectiv ajuta la ce aveti este homeopatia. Consultati deci un medic homeopat cu experienta.

Somnolenta apare zilnic sau la fiecare a doua zi ?

Somnolenta apare zilnic si este mai accentuata la anumite ore (seara ma simt mai odihnit decat pe parcursul zilei si de obicei noaptea am mai multa energie decat ziua).

In ce situatii/ore/pozitii exact apare pierderea cunostintei si relaxarea muschilor ? Sunt prezente si alte fobii/frici in afara de cea mentionata (inaltime, intuneric, claustrofobie, etc) ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3stare de oboseala profunda, nu-si da seama ce-i cu el
- 3interpretare analize si riscul unei boli
- 7Atac de panica - cateva sfaturi
- 13De vreo luna am niste junghiuri ca niste apasari in zona inimii
- 11nevralgie de arnold cu sindrom vertiginos si stari anxioase
- 18sindrom anxios depresiv
- 10Povestea mea - FA
- 5Insomnie de peste 15 ani
- 3stari de anxietate si cred si fobie sociala care ma chinuie de ceva vreme
- 3nu stiu exact daca e anxietate sau nu
- 1019 ani si atac de panica