diagnosticat cu TOC

06-10-2010
vallentin
Nu este medic/terapeut
vallentin
salutari tuturor! daca poate sa-mi dea cineva un sfat: am fost diagnosticat cu tulburare obsesiv convulsiva si de 7 luni de zile urmez tratament cu anafranil, zoloft si zyprexa in urma caruia ma simt foarte bine. intrebarea mea este pana cand o sa iau aceste medicamente? au o groaza de reactii adverse, printre care si tulburari sexuale (care ma deprima).
va multumesc!
7 comentarii
0
07-10-2010, ora 00:13
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
cred ca e compulsiva.E foarte bine ca tratamentul e cel care iti trebuie! Fa-l atat timp cat iti spune medicul, nu le intrerupe in niciun caz! Si apoi cand e, se face treptat. Pentru tulburarile sexuale poti vorbi tot cu medicul cum sa reduci efectele, eventual cu medicatie naturista, dar numai daca nu intra in contradictie cu ce iei acum. Sanatate si ai incredere ca va fi bine!
0
16-01-2011, ora 21:10
vallentin
Nu este medic/terapeut
vallentin
salutari! revin din nou cu aceeasi problema! au trecut 12 luni de la tratamentul cu antidepresive si ma simt extraordinar de bine din punct de vedere psihic(ink mai urmez tratamentul, ce-i drept in doza mai mik) insa nu pot scapa de acea problema legata de viata de cuplu, nu-mi pot satisface partenera din cauza medicamentelor iar doctorul meu tot sustine ca problema se ajusteaza in timp(cand?pentru ca nu mai am nici macar erectie?) iar inainte aveam o viata sexuala activa, fara probleme! va rog sa ma ajutati cu un sfaT!
1
16-01-2011, ora 21:15
vallentin
Nu este medic/terapeut
vallentin
E POSIBIL SA RAMAN IMPOTENT SI DOCTORUL MEU SA MA TOT DUCA CU ZAHARELUL? SUNT 12 LUNI IN CARE NU AM MAI AVUT CONTACT SEXUAL! MA INGROZESC PE ZI CE TRECE!
0
16-01-2011, ora 21:42
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Mentioneaza si d-ta varsta si daca mananci cereale (nu sunt recomandate), esti sedentar, mai iei ceva suplimente ?

In general mai toata medicatia din psihiatrie nu elimina cauza, doar mascheaza simptomele.

In plus, Zyprexa de pilda creste cortizolul, rezistenta la insulina, respectiv amplifica conversia hormonilor suprarenali, DHEA in androstenedion, apoi in testosteron, care este aromatizat in estrogen sau convertit in dihidrotestosteron.
Iar un nil zdravan de testo este esential pt potenta.
In felul asta dupa o perioada de "tratament" vei vedea ca nu mai esti capabil decat sa stai in fata Tv-ului, nepricepand nici de acolo cine stie ce.

Poate daca ai tine un regim cu mai putini carbohidati (dieta low-carb - fara cereale) si ai face oarece sport (tine andorgenii sus) fenomenul ar fi mult intarziat.

Zinc, Vitamina E ai luat vreodata ? VItamina E cel putin poti sa iei zilnic 100 UI sau chiar mai mult.
0
16-01-2011, ora 21:46
DrT
Nu este medic/terapeut
DrT
@vallentin: stai linistit ca nu ajungi impotent.
1
16-01-2011, ora 21:47
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Partea a doua ca o cauza esentiala a multor tulburari psihice este excesul de opioizi, deci daca ai tulburare obsesiv compulsiva, trebuia din start ELIMINAT glutenul (are prop. farmacologice, ca un drog).

Ti s-a spus treaba asta ? Altfel esti doar o victima.
0
18-01-2011, ora 19:31
vallentin
Nu este medic/terapeut
vallentin
am 23 ani!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: