Dimensiune penis

04-12-2015
xRoberto96
Nu este medic/terapeut
xRoberto96
Buna ziua tuturor! Am 19 ani si am pun penis ce masora 14cm in lungime si 14 in circumferinta. Este bine? Ce parere aveti? Mai poate creste putin de acum? Sau a ajuns la stadiul final...? Si o intrebare am auzit ca ar exista niste creme care ajuta la marirea penisului este adevarat? Rezultatele se vad? Si sunt permanente? Si vreau sa stiu sigur daca afecteaza cu ceva crema aia daca incerc sa o utilizez...? Crema se numeste XXL Power Life sau am mai auzit de ceva pilule Vimax...Deci pareri? Daca puteti sa ma jautati sa stiu daca afecteaza cu ceva da o folosesc.Mie totusi mi se pare ca am penisul mic. :( Si daca e ce pot sa fac sa mi-l maresc cu 1-2 cm in plus? :( Multumesc. Astept raspunsuri si de la persoane care au mai intalnit asa ceva. Multumesc!
3 comentarii
0
04-12-2015, ora 20:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Este bine pentru orice partenera sexuala ai avea ?
Eu te asigur ca unele se vor simti bine altele nu insa nu cred ca vei aflavreodata.
Daca nu crezi ca asa e cu toti baietii cu toate dimensiunile te inseli.
Conteaza cum se simte sotia cu tine.
0
04-12-2015, ora 21:43
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Dar pe unde ai citit despre creme si pilule nu ai citit si despre dimensiunea medie a penisului (care este de 14 cm!!!), sau despre faptul ca nu dimensiunea conteaza ci priceperea?. Lasa cremele si pilulele in pace la 19 ani si ocupa-te de lucruri mai importante, pana nu-ti faci mai mult rau. Efectul lor poate dauna grav. Marimea penisului este un dat biologic si pana acum nu s-au descoperit metode sanatoase si permanente de a-i schimba marimea. La varsta ta este posibil sa mai creasca putin, daca faci sport de rezistenta, nu de forta. Marimea penisului este influentata de vascularizarea lui, care, la randul ei depinde de starea generala de sanatate.
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
0
05-12-2015, ora 08:54
xRoberto96
Nu este medic/terapeut
xRoberto96
Domnule Valentin multumesc pentru raspuns. Sa stiti ca nu am citit despre marimea medie a penisului deoarece pe un site spune ceva pe alt site altceva... si tot asa... Sa spunem ca din punct de vedere al lungimii stau bine dar la circumferinta? Am inteles ca un penis poate creste pana la varsta de 20-21 ani? Este adevarat? As aprecia un raspuns din nou din partea d-voastra.

Doamna Clara pana acum nu am avut "plangeri" sa spun asa... dar eu traiesc cu impresia ca totusi 14 lungime si 14 circumferinta este mic... si de asta ma tot gandesc...

O zi frumoasa va doresc amandurora! Si multumesc pentru raspunsuri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici