disconfort abdominal ?
de 4 ani ma chinui cu niste simptome pe care unii medicii le considera atipice, altii (cei de la urgenta) spun ca nu stiu ce am, dar se vede la ecografie ceva si se simte la palpare, la primul consult toti credeau ca am un anevrism de aorta. Internari in spitale, analize si tot fara diagnostic sunt. In urma ultimei internari la un gastroenterolog, acum vreo 2 ani, mi-s-a pus diagnosticul de S.I.I. (intestin iritabil) si am urmat un tratament cu diferite antispastice. Degeaba, vizitele la urgenta erau in continuare. Dupa inca o criza puternica am consultat acelasi medic gastro. si mi-a dat niste antibiotice spunand ca e posibil sa am o infectie a intestinelor. De a2-a zi de tratament m-am simtie excelent, puteam sa mananc, nu-mi mai simteam cum se contorsioneaza in mine intestinele. Bucuria nu a fost, insa, de lunga durata, aseara am ajuns din nou la urgenta cu o criza mai puternica decat oricand.
Doctorii spun ca nu exista nicio corelatie intre starile de rau si durerea violenta in umeri pe care o am de la primele semne, acum am simtome noi, greata, durere de cap, ameteli puternice. Nu mai am nici puterea si nici nu mai stiu cum sa explic la DR. cand ma intreaba ce ma supara. Daca credeti ca ma puteti ajuta cu un sfat sau macar un schimb de impresii v-asi multumi frumos.
Doctorii spun ca nu exista nicio corelatie intre starile de rau si durerea violenta in umeri pe care o am de la primele semne, acum am simtome noi, greata, durere de cap, ameteli puternice. Nu mai am nici puterea si nici nu mai stiu cum sa explic la DR. cand ma intreaba ce ma supara. Daca credeti ca ma puteti ajuta cu un sfat sau macar un schimb de impresii v-asi multumi frumos.
1 comentarii
0
26-02-2009, ora 18:53
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Va rog nespus sa intrati pe acest link, veti vedea de ce!
-------*
Nu veti regreta!
Numai Bine si multa sanatate! :)
(*modificat de admin)
-------*
Nu veti regreta!
Numai Bine si multa sanatate! :)
(*modificat de admin)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ocluzie intestinală copil
- 2Helicobacter pylori
- 1Gastroscopie