Discopatie lombara si amorteala piciorul stang
Data: 05-05-2010, ora 21:28 | Raporteaza continut inadecvat Continutul a fost raportat! Raporteaza continut inadecvat
Buna ziua. Acum un an am avut dureri puternice in zona lombara (in anumite pozitii), in urma radiografiei mi s-a spus ca e vorba de rectitudinea coloanei lombo-sacrale si discreta ingustare de spatiu intrevertebral L5-S1 segment posterior, mica osteocondensare marginala postero superioara S1, INTR-UN FINAL DISCOPATIE l5-s1. Acum trei zile cand m-am trezit dimineta nu puteam merge pt ca aveam dureri foarte mari la fiecare pas. Am luast milgama, midocalm, xenorapid si arcoxia. Am facut o alta radiografie si diagnosticul a fost usoara pensare L5-S1 si discopatie lombara gradul III/1. Este a treia zi in care fac si proceduri (laser, ultrasunete, diadinamice si vibromasaj) insa de ieri am o usoara amorteala in piciorul stang (inclusiv degetul mic).Culmea e ca mie mi se pare ca acum pot merge bine, urc scarile, etc... insa inca mai am o jena in anumite pozitii.Mentionez ca serviciu meu presupune munca de birou 8ore/zi si ca in aceasta perioada am mers la servici. Credeti ca aceasta amorteala reprezinta un alt potential pericol ? Am uitat sa mentionez ca am scolioza de multi ani. Va multumesc anticipat.
Buna ziua. Acum un an am avut dureri puternice in zona lombara (in anumite pozitii), in urma radiografiei mi s-a spus ca e vorba de rectitudinea coloanei lombo-sacrale si discreta ingustare de spatiu intrevertebral L5-S1 segment posterior, mica osteocondensare marginala postero superioara S1, INTR-UN FINAL DISCOPATIE l5-s1. Acum trei zile cand m-am trezit dimineta nu puteam merge pt ca aveam dureri foarte mari la fiecare pas. Am luast milgama, midocalm, xenorapid si arcoxia. Am facut o alta radiografie si diagnosticul a fost usoara pensare L5-S1 si discopatie lombara gradul III/1. Este a treia zi in care fac si proceduri (laser, ultrasunete, diadinamice si vibromasaj) insa de ieri am o usoara amorteala in piciorul stang (inclusiv degetul mic).Culmea e ca mie mi se pare ca acum pot merge bine, urc scarile, etc... insa inca mai am o jena in anumite pozitii.Mentionez ca serviciu meu presupune munca de birou 8ore/zi si ca in aceasta perioada am mers la servici. Credeti ca aceasta amorteala reprezinta un alt potential pericol ? Am uitat sa mentionez ca am scolioza de multi ani. Va multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna seara!
Sindromul compresiv radicular (hernia de disc), care determina lombosciatica, poate dura luni de zile, chiar ani.
Exista 2 atitudini majore: tratamentul chirurgical si cel conservator.
In cazul in care neurochirurgul nu socoteste necesara interventia chirurgicala, aveti alternativa kineto-terapiei (nu laser, nu proceduri electrice, nu ultrasunete, nu vibromasaj, ci GIMNASTICA MEDICALA dupa proceduri specifice coloanei lombare).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Sindromul compresiv radicular (hernia de disc), care determina lombosciatica, poate dura luni de zile, chiar ani.
Exista 2 atitudini majore: tratamentul chirurgical si cel conservator.
In cazul in care neurochirurgul nu socoteste necesara interventia chirurgicala, aveti alternativa kineto-terapiei (nu laser, nu proceduri electrice, nu ultrasunete, nu vibromasaj, ci GIMNASTICA MEDICALA dupa proceduri specifice coloanei lombare).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1discopatie lombara
- 32discopatie lombara - ce inseamna?
- 4spina bifida oculta
- 4de fiecare cand mi se face sex oral imi amorteste piciorul stang
- 3Problema la coloana si nu numai
- 24Atroza, spondiloza, discopatie
- 73Maini si picioare amortite dimineata
- 9amorteli din talpa pana la genunchi - entorsa de gezna
- 7Pot sa iau medicamentele astea?
- 3Coxartroza - statiuni balneoclimaterice
- 2amorteala permanenta piciorului stang
- 4amorteli ale mîinii drepte (degete) si ale piciorului drept (degete)
- 2Dureri in zona lombara dreapta cu amorteala in piciorul drept
- 1discopatie lombara
- 3Amorteala picior drept
- 2amortire picior drept
- 1Probleme de sănătate - durere si amorteala coapsa
- 1Operație de discopatie lobara
- 1Discopatie lombara joasa etajata - dureri severe
Mai multe informații despre: Discopatia lombara amorteala piciorului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: