Problema la coloana si nu numai

Buna ziua!
Incep prin a va spune ce probleme de sanatate am. Am piciorul stang amortit, a inceput sa amorteasca si piciorul drept (de la talpa), am palma stanga amortita si putin amortit este si pieptul stang. Stiu ca am probleme la coloana, o hernie de disc C6-C7 si o problema in zona lombara. Am facut RMN in zona cervicala dar nu si in zona lombara. Am facut diverse tratamente cu antiinflamatoare, tratamente naturiste, etc. Putin a dat rezultat tratamentul cu antiinflamatoare pentru ca am avut toata mana stanga amortita iar acum este numai palma.Va mai spun ca la nivel cervical a fost descoperit un hematom epidural (cred ca acest hematom apasa nervii ce duc spre zona brahiala stanga)
V-am scris despre afectiunile pe care le am pentru a-mi spune daca pot evita operatia(operatiile) pe coloana. As vrea sa-mi recomandati niste exercitii care ar putea intari muschii coloanei, poate un tratament care ar putea reface discurile intervertebrale, orice considerati ca m-ar putea ajuta sa-mi recapat sanatatea. Tin sa va spun ca fac o cura de slabire pentru ca sunt supraponderala.
As mai avea o intrebare: se poate ca un hematom epidural sa se resoarba numai prin tratament medicamentos si in cat timp aprox.?
Multa sanatate!
Incep prin a va spune ce probleme de sanatate am. Am piciorul stang amortit, a inceput sa amorteasca si piciorul drept (de la talpa), am palma stanga amortita si putin amortit este si pieptul stang. Stiu ca am probleme la coloana, o hernie de disc C6-C7 si o problema in zona lombara. Am facut RMN in zona cervicala dar nu si in zona lombara. Am facut diverse tratamente cu antiinflamatoare, tratamente naturiste, etc. Putin a dat rezultat tratamentul cu antiinflamatoare pentru ca am avut toata mana stanga amortita iar acum este numai palma.Va mai spun ca la nivel cervical a fost descoperit un hematom epidural (cred ca acest hematom apasa nervii ce duc spre zona brahiala stanga)
V-am scris despre afectiunile pe care le am pentru a-mi spune daca pot evita operatia(operatiile) pe coloana. As vrea sa-mi recomandati niste exercitii care ar putea intari muschii coloanei, poate un tratament care ar putea reface discurile intervertebrale, orice considerati ca m-ar putea ajuta sa-mi recapat sanatatea. Tin sa va spun ca fac o cura de slabire pentru ca sunt supraponderala.
As mai avea o intrebare: se poate ca un hematom epidural sa se resoarba numai prin tratament medicamentos si in cat timp aprox.?
Multa sanatate!
3 comentarii

nu stiu ce sa zic, spun ce ma ajuta pe mine cat de cat care am vertebrele deplasate de luni bune...incearca sa iei calciu efervescent, mie mi-a mai oprit durerile, in cazul tau, trebuie sa iti intareasca discurile herniate

Cu toate ca sunt o amortita, la propriu vorbind, nu am dureri exagerate.Lipsa de calciu, nici vorba.Am facut analize ale sangelui si numai colesterolul era exagerat , in rest OK.Acum fac iarasi tratament cu antiiinflamator (Celebrex ) si iau niste tincturi.Ma ingrijoreaza hematomul descoperit in zona cervicala. Nu stiu cum si daca se poate resorbi.
Multa sanatate!
Multa sanatate!

Am revenit si vreau sa va spun ca mi-a amortit si partea dreapta, piciorul si mana, dar , in continuare merg la serviciu, imi desfasor activitatea de zi cu zi cu greutate.Dureri am foarte putine, numai atunci cand stau in picioare foarte mult .Am fost la medic, mai demult , si ce m-a surprins era ca medicul nu s-a ingrtijorat ca amorteala persista , ci ca mana stanga era anchilozata.Acest lucru m-a facut sa nu ma ingrijorez prea tare dupa aparitia si altor parestezii pentru ca anchiloza aproape a disparut..Fac tratamente naturiste si unul alopat. Spuneti-mi, va rog, ce s-ar putea intampla daca nu voi fi operata de HD?Si, inca ceva, se poate resorbi un hematom epidural prin tratament medicamentos?
Multa sanatate!
Multa sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la coloana medicala.
- 5picioare amortite de la genunchi in jos
- 4intepaturi in vena si amorteti de maini si picioare
- 6am fost diagnosticata acum 4 ani cu lombago acut prin discopatie
- 28Discopatie lombara si amorteala picioul stang
- 4fractura coloanei cervicale
- 3Amorteala temporara mana stanga si piciorul stang
- 9Acum 4 ani am calcat stramb si am probleme cu piciorul
- 18Dureri la baza coloanei bazin piciorul drept!
- 2amorteli mini si picioare
- 1Picioare reci si amortite
- 3fractura tasare corpuri vertebrale T11 si T12
- 2radiografie coloana
- 3Artrita reumatoida sau probleme cu coloana cervicala?
- 2Durere zona sacrala + picior stang amortit
- 2Cracmente puternice gat
- 1Durere puternica si amorteala picior stang
- 2Amorteala sub rotula
- 2Bună ziua! Dureri în fesa si piciorul drept, până la călcâi. Plus amorțeală..
Mai multe informații despre: Coloana vertebrala amorteala piciorului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: