Dislocare os mare mana dreapta!

10-09-2021
Rustyseven
Nu este medic/terapeut
Rustyseven
Buna ziua! In urma cu doua saptamani am dat un pumn gresit in sacul de box si mi-am dislocat osul mare de la mana dreapta! Am reusit sa-l reloc insa dupa 3 zile a sarit din nou! Am fost la doctori si vor sa ma opereze spunand ca am ligamente rupte! Tin sa mentionez ca nu am dureri mari, imi folosesc mana, am reusit sa reduc hematomul gigant din palma si ce se intindea peste degetul mic si inelar ! Nu am umflatura si nici colorit la piele. Ce credeti ca ar trebui sa fac sa evit operatia? Mentionez ca mana stanga inca e in recuperare dupa o amputatie de scafoid si decompresie nerv median din luna aprilie! Va multumesc mult!
4 comentarii
0
10-09-2021, ora 09:27
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Din pacate nu aveti o alternativa la operatie.
Intrebarea este alta: de ce mai loviti sacul de box dupa o amputatie de scafoid?
Va confruntati deja cu grave consecinte, ce vor deveni invalidante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul piciorului
0
10-09-2021, ora 13:40
Rustyseven
Nu este medic/terapeut
Rustyseven
Am lovit cu dreapta! Stanga am avut problema! Ideea e ca mi se pare ciudat ca nu am dureri! Totusi daca ar fi ruptura de ligamente nu s-ar retrage hematomul iar umflaturile ar trebui sa reapara! Pielea ar trebui sa fie mai uscata si de culoare rosie. Intreb si eu ca un cercetas ca nu sunt in domeniu! Va multumesc mult pentru timpul acordat!
0
13-09-2021, ora 14:13
Dr. Mitrulescu Cristian
Ortopedie si traumatologie, Timisoara
Dr. Mitrulescu Cristian
O dislocatie a osului capitat este un diagnostic extrem de rar și serios și care trebuie sa pună probleme serioase de mișcare a pumnului. Radiografiile ar fi de ajutor
0
14-09-2021, ora 16:05
Rustyseven
Nu este medic/terapeut
Rustyseven
Multumesc pentru raspuns! Nu am dureri, imi pot misca mana, nu am mai avut nici umflaturi nici hematom. Imi utilizez mana la 85% din capacitate insa osul este dislocat vizibil. Imi cer scuze pentru remarci insa eu caut raspunsuri caci scafoidul am pierdut din cauza unor erori medicale! Va multumesc pentru intelegere!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: