displazia cervicala agravata
Bună. Ai avut o intuiție excelentă. Chiar azi am primit rezultatul ultimului Pap și a ieșit negativ pentru leziuni intraepiteliale sau maligne. Mă simt foarte ușurată. I-am scris și doctorei, care mi-a zis că e perfect, să repet Pap-ul peste 6 luni și să continui să iau Normens. Cred totuși că voi repeta Pap-ul mai devreme, poate la 4 luni, să stau eu liniștită. Spune-mi de tine. Cum ești? Ai făcut deja ERAD-ul?
Buna! Ma bucur pentru tine! Ai scapat!!
Eu am facut interventia, dar cred ca trebuie sa o fac din nou...sau sa fac o interventie mai ampla pentru ca se pare ca nu a fost scos tot...voi vedea ce spune doctorul, azi am programare.
Eu am facut interventia, dar cred ca trebuie sa o fac din nou...sau sa fac o interventie mai ampla pentru ca se pare ca nu a fost scos tot...voi vedea ce spune doctorul, azi am programare.
Îți țin pumnii strâns!! Să-mi spui te rog cum a decurs întrevederea cu doctorul. O să scapi și tu în curând, încă puțin. N-au ieșit marginile în țesut sănătos sau ce s-a întâmplat?
Buna, fetelor! Am dat peste acest forum cautand informatii si experiente ale celor ce au trecut prin diagnosticul H-SIL. Tocmai ce am fost si eu diagnosticata cu HSIL si urmeaza da merg la medic sa discutam despre ce e de facut in continuare. Sunt destul de speriata, pt ca a fost un soc pt mine. Nu am avut niciodata probleme si faceam anual Papanicolau.
@Cris123456 ce s a intamplat cum au evoluat lucrurile?
@Cris123456 ce s a intamplat cum au evoluat lucrurile?
Bună tuturor,
Cele care v-ați făcut conizatie, sunteți mai bine acum?
Cele care v-ați făcut conizatie, sunteți mai bine acum?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2displazie cervicala
- 1Displazie de col
- 5Displazie col uterin
- 0Ce inseamna CIN2
- 1Displazie cervicala ușoară, hpv 51 și 66
- 0Colposcopie -Displazie usoara
- 23Displazie col
Mai multe informații despre: Displazia cervicala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: