Displazie col uterin

26-05-2019
Clclau
Nu este medic/terapeut
Clclau
Bună ziua!am fost diagnosticata de curând cu o displazie severa de col uterin CIN3... Doctorul ginecolog m-a sfătuit sa fac o conizatie. Totul bine aveam programata conizatie dar am aflat ca sunt însărcinată și nu o mai pot face decât abia după naștere. A mai trecut cineva prin asta...e posibil ca pe decursul sarcinii sa se dezvolte și sa ajungi la cancer. Doctorul ma sfătuit sa fac avort.. Ca sa nu aștept un an pana sa pot face acea conizatie. Eu nu sunt deacord cu asta.
5 comentarii
0
15-07-2019, ora 22:42
AmyMary
Nu este medic/terapeut
AmyMary
Pana la urma ce ai facut?
Eu as fi ales conizatia. Dupa conizatie sarcina este inca posibila. Dar cum ar fi ca dupa naștere sa ajungi sa ai probleme mai mari?
0
23-07-2019, ora 11:43
Clclau
Nu este medic/terapeut
Clclau
Bună, nu am renunțat la sarcina deși mai am un copil...ce o sa fie o sa fie indiferent de ce tratamente faci... Și în sarcina am înțeles ca nu avansează... Deși nu e sigur nici asta., dar merg din 3 în 3 luni la control special pentru displazie.
0
31-07-2019, ora 00:28
AmyMary
Nu este medic/terapeut
AmyMary
Iti doresc multa sanatate atat tie cat si bebelusului!
Si eu merg sa fac o colposcopie in august ca sa fiu sigura daca exista o rana pe col sau nu. Daca exista trebuie sa o tratez pt ca as vrea sa fac un bebe dupa aceea. Dar eu am o problemă si cu fibroamele...am trei, care, cu ajutorul lui Dumnezeu au mai scăzut s-au micsorat putin. (Spun cu ajutorul lui Dumnezeu, pt ca au scăzut fara tratament).
0
31-07-2019, ora 12:18
Clclau
Nu este medic/terapeut
Clclau
Mulțumim!... Și Doamne ajuta... Am o verișoara care are și ea fibrom... Și a reușit sa rămână însărcinată și sa nască cu bine... Spunea ca în timpul nașterii fibromul sa atrofiat...
0
31-07-2019, ora 23:40
AmyMary
Nu este medic/terapeut
AmyMary
La mine acuma problema ar fi daca am rana pe col. Unii doctori au spus ca am rana alti ca nu. Fac colposcopia sa vad ce este, pana la urma. Am facut si genotipare hpv si a iesit nasol, desi testele papa-nicolau 3 la numar in 3 centre diferite au iesit bine. Dar vom vedea. speranta e la Dumnezeu! Doamne ajuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: