Doctori psihiatri americani și terapia lor

10-02-2021
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Știu că Dr.Daniel Amen, dr.Joseph Annibali și Dr.Mona Lisa Schulz au cărți în domeniul bolilor psihice și a ameliorării lor.Ei practica in U.S.A dar știu că puteți să găsiți cărțile lor pe internet la orice librărie online.
Incercati sa va schimbați puțin orizontul in ceea ce privește terapeutica psihiatrica și cu terapeutica psihiatrica americana care este puțin diferită în sensul că nu toți psihiatrii de acolo și mai ales nu cei 3 pomeniți de mine, nu abordeaza problema doar cu pastile psihotrope ci și cu multe alte instrumente, modalitati și terapii terapeutice iar doar daca este nevoie mare și urgenta de pastile atunci le prescriu.
In America există psihiatru care aplica metoda românească de a da Xanax și diazepam la greu dar exista că cei trei doctori de mai sus și alte abordări și alte feluri de a privi lucrurile și chiar și alte tratamente mai fara reacții adverse multe(de ex terapia cu vitamine, suplimente sau de ex tratamentul cu sarcina pentru schizofrenie) deci nu strica, in concluzie da vă lărgiți perspectiva și să obțineți informații terapeutice și din cărțile acestor 3 medici adică din psihiatria americana..Citiți și despre clinicile Amen de ex.

In speranța că v-am putut fi de un minim minimorum ajutor va doresc doar sănătate, multa sănătate vouă tuturor celor ce citesc aceasta postare și tuturor celor de pe forum care suferă, din păcate
Speranță și Sănătate!
3 comentarii
0
10-02-2021, ora 09:18
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
E adevarat ca in practica medicilor psihiatri din SUA psihoterapia si alte abordari ocupa un loc semnificativ mai important decat in Romania. As sublinia insa si un alt aspect aici. Mai joi e un link catre preturile care sunt practicate pentru o sesiune de psihoterapie in SUA (intre 70 si 250 dolari, cu o medie de 60-120 dolari/sesiune). Ar fi util sa te gandesti si la acest aspect cand soliciti psihoterapeutilor din Romania sa ofere gratuit sesiunile, precum sfintii (exprimi asta in alte postari)
Cred ca exista multa lume ce nu-si permite sa plateasca psihoterapia. Insa poate ca efortul util nu e cel de a convinge psihologii sa ofere gratuit serviciile, ci efortul de a face autoritatile sa includa psihoterapia ca serviciu gratuit pentu acele persoane.
------*

(*modificat de admin)
1
11-02-2021, ora 13:14
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Corectare:Tratamentul cu sarcozina pentru bolnavii cu schizofrenie#
1
11-03-2021, ora 20:44
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Tratamentul medicamentos e baza, aia cu suplimente si vitamine e cam vrajeala, dar na, vor sa mai ia si ei bani pe carti, ce sa zic.
Ca vor unii sa se minta sa fuga de tratamente, e una, dar asta nu ajuta.
Mai ales la schizo, fara un tratatement bun, nu merge orice ai face.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul