Domnului Doctor, un sfat.

27-12-2010
MirunaB
Nu este medic/terapeut
MirunaB
Am tot cautat in ce s-a discutat pana acum si n-am gasit ceva asemanator problemei mele.Prin urmare vreau sa va cer un sfat. De ceva vreme, sa zic doua-ttrei saptamani am o problema cand inghit. Problema consta in faptul ca atunci cand inghit parca imi trosneste gatul in zona marului lui adam( imi scuzati expresia folosita dar nu am reusit sa gasesc alt termen apropiat care sa exprime ceea ce simt). Uneori ma si doare si parca de ceva vreme ma doare mai mereu. Nu am probleme cu inghititul mancarii adica bolul alimentar se duce usor catre stomac. Dar nu mai scap de senzatia aceasta neplacuta dar si de durerea la inghitit.
Precizez ca am fost fumatoare, nu mai fumez de 8 luni. Sunt rezistenta la raceli. Daca imi aduc bine aminte problema s-a declansat in urma unei raceli usoare. Am luat nurofen raceala si gripa si hexolaretten N( sper sa fi scris bine).
Ce ma sfatuiti? Sunt din Slobozia. Credeti ca ar fi bine sa ma duc in Bucuresti la un consult?
Va multumesc.
3 comentarii
0
27-12-2010, ora 17:41
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
laringele este un organ Cartilaginos.. si are vateva articulatii.. care in mod normal.. NU fac zgomot !!!
sunt cazuri exceptionale de osificar acestor articulatii.. cand miscare alaringelui devine incomoda, zgomotoasa si dureroasa.
totul depinde de varsta si de inflamatiile reumatologice !!
nu ati specificat varsta, problemele inflamatorii, sau traumatizmele locale !!!!
0
27-12-2010, ora 18:40
MirunaB
Nu este medic/terapeut
MirunaB
Va multumesc pentru promptitudine. Am 42 de ani si nu am avut parte de traumatisme locale si in afara de usoara raceala pomenita nu am avut nimic.
0
27-12-2010, ora 23:28
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
un consult ORL.. si unul la Reumatologie ar ajuta sa rezolvati problema
Adaugă un comentariu / răspuns