Dop epidermic

Buna ziua. De doi ani de zile ma confrunt cu aceeasi problema : dop epidermic. Am fost de fiecare data la medic, unde am fost curatata cu aspiratorul dar si cu apa. Am urmat tratament cu Garasone, Otocalm, Ciplox, Betadine si rivanol pentru curatare. Dar la max. 1 luna iar simt cum se infunda urechea. Daca nu ma duc atunci, mai tarziu va fi foarte greu de scos, dar si dureros. Am inteles de la d-na doctor ca nu exista tratament pentru descuamarea pielii in ureche. Va rog sa-mi raspundeti ce pot sa mai fac. Va multumesc
2 comentarii

exista solutia mai veche.. DE administrat Apa oxigenata 5 pic la 4-5 zile.. ca sa se moaie acele cruste si sa se elimine. dupa 10 minute pui 5 pic de alcool boricat.. in ureche.. la sia sa 10 minute.. le scurgi si usuci interiorul urechii cu uscatorul de par ( nu betisoare)
si solutia mai moderna un sprei de cerumen care il administrezi cate un puf la 3 zile si stergi tot ce iese din ureche
si solutia mai moderna un sprei de cerumen care il administrezi cate un puf la 3 zile si stergi tot ce iese din ureche

Va multumesc. Sigur am sa incerc ceea ce mi-ati scris.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.
- 2Eczema/ Dermatita urechi
- 3Ameteli dupa o viroza
- 2Alergie sau altceva?
- 0Rau extrem de masina/Problema la urechea interna??
- 1Acufene/Tinitus
- 2Ulcerație si sangerare amigdala dreapta