dragoste.

07-11-2012
anabella24
Nu este medic/terapeut
anabella24
Am facut o greseala..eu am o relatie de 4 ani si nu prea a mers bine in ultima vreme..acum doua saptamani am facut o felicitare pentru un baiat care imi placea dar nu i-am dat-o si am lasat-o in caiet..stiu ca nu e bine ce am facut dar ma certam des cu iubitul meu asa ca nu stiu de ce m-am uitat la altcineva da nu am nimic cu aceea persoana a fost doar o felicitare...dar prietenul meu a gasit aceea felicitare si nu vrea sa ma ierte nu stiu ce sa fac chiar nu vreau sa il pierd si regret ceea ce am facut..i-am zis ca a facut-o o alta fata care facea misto de mine cu acel baiat dar nu a mers..nu stiu ce sa fac ca sa ma ierte..nu vreau sa il pierd chiar regret ce am facut
1 comentarii
0
07-11-2012, ora 21:04
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
Incearca sa intelegi intai ce ai facut, este clar ca s-a simitit jignit. Cel mai indicat ar fi sa iti recunosti fapta si sa ii explici ca a fost o greseala. Spune-i cat tii la el si mai presus de orice, explica-i din ce cauza ai facut acea felicitare (poate iti cautai un refugiu in relatia cu altcineva, poate te simteai abandonata, jignita etc). Spune-i cum te simti in relatia cu el de cand aveti probleme si ce anume te-a impins sa faci asta. Insista pe ceea ce ai simtit tu, astfel incat sa nu sune ca si cand l-ai critica.
Da-i voie sa-si exprime si el emotiile fata de ce s-a intamplat!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul