dragoste.
Am facut o greseala..eu am o relatie de 4 ani si nu prea a mers bine in ultima vreme..acum doua saptamani am facut o felicitare pentru un baiat care imi placea dar nu i-am dat-o si am lasat-o in caiet..stiu ca nu e bine ce am facut dar ma certam des cu iubitul meu asa ca nu stiu de ce m-am uitat la altcineva da nu am nimic cu aceea persoana a fost doar o felicitare...dar prietenul meu a gasit aceea felicitare si nu vrea sa ma ierte nu stiu ce sa fac chiar nu vreau sa il pierd si regret ceea ce am facut..i-am zis ca a facut-o o alta fata care facea misto de mine cu acel baiat dar nu a mers..nu stiu ce sa fac ca sa ma ierte..nu vreau sa il pierd chiar regret ce am facut
1 comentarii
Incearca sa intelegi intai ce ai facut, este clar ca s-a simitit jignit. Cel mai indicat ar fi sa iti recunosti fapta si sa ii explici ca a fost o greseala. Spune-i cat tii la el si mai presus de orice, explica-i din ce cauza ai facut acea felicitare (poate iti cautai un refugiu in relatia cu altcineva, poate te simteai abandonata, jignita etc). Spune-i cum te simti in relatia cu el de cand aveti probleme si ce anume te-a impins sa faci asta. Insista pe ceea ce ai simtit tu, astfel incat sa nu sune ca si cand l-ai critica.
Da-i voie sa-si exprime si el emotiile fata de ce s-a intamplat!
Da-i voie sa-si exprime si el emotiile fata de ce s-a intamplat!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie