Dupa dezvirginare

25-07-2016
MariaDiaconu5
Nu este medic/terapeut
MariaDiaconu5
Buna, am 17 ani si am facut sex de 5 ori, prima data mi-a curs foarte mult sange, m-a durut foarte tare si sangerarea a persistat 2-3 zile. A doua oara am facut-o dupa o luna ca sa se vindece, dar si a atunci am sangerat destul de tare, a 3-a oara la fel, a 4-a oara a fost o sangerare mai mica si a 5-a oara a incetat.. Nu stiu daca este vorba de o boala sau e ceva normal..mi-e foarte frica..
2 comentarii
1
25-07-2016, ora 14:18
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Buna Maria

Esti inca tanara dar totusi trebuia sa te informezi mai bine cu privire la riscurile si capcanele inceperii vietii sexuale. Nu ai mentionat daca ati folosit prezervativul sau daca baiatul era virgin ca sa putem estima probabilitatea unei BTS. Totusi, ca sa-ti raspund strict la situatia descrisa de tine, aceasta nu pare rezultatul unei boli ci a unui himen rigid sau/si gros. Prima data cand s-a rupt, normal a curs mult sange. A doua oara l-ai lasat sa se vindece dar dupa o luna rana s-a deschis iar, de aceea ai mai sangerat, la fel si a treia oara. Dupa aceea a inceput sa se vindece incetul cu incetul si avand si activitate sexuala nu s-a mai deschis rana. Intr-adevar acele sangerari par ciudate mai ales pt cineva cu himenul elastic care nici nu se rupe. Dar nu toti avem aceeasi contructie anatomica asa ca tot ce ai descris tu e normal daca himenul e gros, puternic vascularizat etc. Depinde mult si cum te-a tratat baiatul, daca ti-a acordat suficienta atentie, sa nu fi fost violent, sa nu te fi bruscat, sa fi existat o lubrifiere corespunzatoare pt ca fara ea, nu se pune pb unui act sexual normal etc Tu stii toate astea si poti sa judeci acum situatia la rece.
0
25-07-2016, ora 14:53
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Nu trebuie sa-ti fie frica, este o situatie destul de des intalnita, in cazul fetelor cu un himen mai rezistent, si este nevoie de putin timp pentru ca dezvirginarea sa fie completa.
Pe de alta parte inceperea vietii sexuale inseamna nu doar placere ci si responsabilitate; este important sa te informezi corect, din surse autorizate/credibile despre masurile contraceptive, bolile cu transmitere sexuala etc, adica ceea ce inseamna educatie sexuala. Aceasta te poate ajuta sa nu ajungi in situatii neplacute sau chiar riscante.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici