Dupa endoscopie.

30-09-2016
Nelly
Nu este medic/terapeut
Nelly
Buna ziua! Pe data de 28 septembrie, acum 2 zile, am facut o endoscopie digestiva superioara. La scurt timp dupa plecarea din spital, am remarcat o durere in partea dreapta, spre centru, zona duodenului as spune eu, durere care radiaza pana in spate. Nu este ceva sa nu pot suporta, dar imi capteaza toata atentia. Este normal sa ai astfel de dureri dupa endoscopie, ar trebui sa merg din nou la medic? Daca este cineva in masura sa imi dea un raspuns, apreciez si va multumesc anticipat!
3 comentarii
1
30-09-2016, ora 17:57
Dr. Chiriac Stefan
Gastroenterologie, Iasi
Dr. Chiriac Stefan
Buna ziua, daca este o durere nou apăruta după endoscopie e bine sa va consulte un medic.
1
30-09-2016, ora 19:14
Nelly
Nu este medic/terapeut
Nelly
Da, este o durere aparuta imediat dupa endoscopie. A fost facuta doar cu o anestezie in gat si m-am zbatut "ca un peste pe uscat" in timpul examinarii. Va multumesc pentru raspuns!
1
23-11-2016, ora 01:36
mandp
Nu este medic/terapeut
mandp
Pentru Nelly Vechter, eu anul acesta amn efectuat 2 endoscopii digestive superioare una in luna mai si alta in luna septembrie, la un interval de 4 luni, si la a douua mi a luat si un imic fragment pentru biopsie si a iesit Helicobater Pylori Pozitiv. Insa pot sa-ti spun cu nu am avut dureti la nicio o endoscopie. Tu esti din Bucuresti ? care este medicul tau gastroenterolog ?
Daca esti din Bucurestui si mai ai probleme de gastrenterologie, iti pot recomanda medicul meu curant si unde am facut eu cele 2 endoscopii ! Asteot raspuns !!

Numai bine !!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: