Dupa scoatere sterilet cupru nu a mai venit ciclu

21-07-2023
andreearusu
Nu este medic/terapeut
andreearusu
Buna ziua, am 26 de ani si in 12 Iunie am scos steriletul de cupru pe care l-am avut timp de 8 luni pentru ca s-a miscat pana in punctul in care era aproape cazut afara. Ultimul ciclu l-am avut pe 4 Iunie si de atunci nu mi-a mai venit. Trebuia sa vina in 5-8 Iulie si acum am 2 saptamani de intarziere. Am facut 2 teste de sarcina acum o saptamana jumate si ambele teste au fost negative. Din ce cauza nu vine ciclu? E din cauza ca am scos steriletul? Cat timp am avut steriletul ciclu a venit la 28 de zile fara intarziere. Am avut o usoare sangerare in ziua in care s-a scos steriletul si atat. Din ce cauza poate fi, trebuie sa merg la control sau sa mai astept? in 12 Iunie cand mi s-a scos steriletul mi s-a facut si o ecografie transvaginala si totul era in regula inafara de steriletul care a venit prea jos.

Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dispozitivul intrauterin este la fel de eficient în prevenirea sarcinilor ca ligatura trompelor și provoacă mai puține efecte adverse
  •