In urma unui avort am decis sa imi implantez sterilet

01-02-2011
cristalia21
Nu este medic/terapeut
cristalia21
Buna ziua.Numele meu este cristina am 29 de ani si aproximativ acum un an si 2 luni in urma unui avort am decis sa imi implantez steriletul nu am avut probleme decat durata menstruatiei mai mare.De doua luni am observat spre sfarsitul menstruatiei am o scurgere ca si cum ar fi cheaguri uscate dar inchise la culoare aproape negre.As vrea sa stiu daca este din cauza la sterilet sau am vreo infectie? Va multumesc
6 comentarii
0
02-02-2011, ora 17:09
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Acesta nu este un semn de infectie. In schimb, o legatura cu steriletul nu este exclusa. O ecografie poate ca ar clarifica problema.
0
23-02-2011, ora 11:24
gaby1978
Nu este medic/terapeut
gaby1978
Buna ziua! As dori sa un raspuns al Dr.Mihnea Dragomir.
Am 32 ani si am fost la un control ginecologic, in urma caruia mi s-a spus ca am uter fibromatos si o secretie pentru care am primit tratament..Am facut si testul papanicolau la care urmeaza sa primesc rezultatul pe 01.03.2011. Medicul mi-a spus ca am doua variante pentru uterul fibromatos: sa iau tratament sau sa mi se monteze steriletul Mirena. Nu stiu ce alegere sa fac. Mentionez ca am avut o singura nastere in 2001 si dupa aceea am avut doua chiuretaje, dupa care nu am mai avut probleme si nu folosesc nici-o metoda de contraceptie decat cea clasica cu "grija". Menstruatia o am 5 zile din care primele doua sunt mai abundente dar nu exagerat. As vrea sa primesc un raspuns pana merg la urmatorul control pentru ca nu stiu ce varianta sa aleg.Multumesc anticipat!
0
28-05-2011, ora 13:23
MeBabyblue
Nu este medic/terapeut
MeBabyblue
Buna ziua! Mi-a venit menstruatia pe 22 mai...normala, avand culoarea rosie, astazi in data de 28 mai, ce-i drept este sfarsitul menstruatiei mele(ma tine vreo 7 zile menstra mea)iar scurgerea este foarte inchisa.spre negru, insa uneori cand ma sterg se vede si rosu...Ce ar putea fi?Este ceva in neregula?Mie de obicei pe la sfarsitul menstruatiei imi vin scrugeri inchise la culoare, dar nici chiar negre ca acum.Va multumesc!
0
09-08-2011, ora 09:40
carte
Nu este medic/terapeut
carte
Bună ziua.Am 44 ani, am avut sterilet şi a trecut perioda de 5 ani l-am scos aş vrea să stiu dacă la vârsta asta se poate pune un alt sterilet.
Vă mulţumesc.
0
09-08-2011, ora 09:42
carte
Nu este medic/terapeut
carte
am uitat să vă spun că am făcut testul papanicolau şi a ieşit bine
0
11-09-2011, ora 15:07
popescu violeta
Nu este medic/terapeut
popescu violeta
Si eu am 2 saptamani de cand m-i s-a montat un sterilet clasic. Mi-a facut anestezie si m-a durut rau. de atunci in continuu am dureri in partea de jos foarte mari si sangerari. Oare este normal? tratament fac cu zanocin 1/12 h, antiinflamator si clorocalcin 3 lingurite/zi. E posibil ca organismul meu sa il respinga?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul
  • Ingrijirea dupa avort
  • Sarcina după avort
  • Unele antibiotice ar putea fi asociate cu creșterea riscului de avort
  • Dureri de burtă după avort - ce e normal și ce nu
  • Dispozitivul intrauterin este la fel de eficient în prevenirea sarcinilor ca ligatura trompelor și provoacă mai puține efecte adverse
  •