durere amigdala dreapta
Buna seara
Dimineata m-am trezit cu o durere mare in gat, mai bine zis ma doare amigdala dreapta. Am dureri mari la inghitit, parca m-ar taia un cutit, pana si urechea ma doare. Febra am sub 38 si uneori frisoane. Tocmai a trecut baietelul meu printr-un episod urat de diaree, varsaturi si rosu in gat, sa fi luat de la el ceva.Am luat un paracetamol, decasept si bioparox spary..dar ma doare ingrozitor chiar si cand inghit lichide.Mai am probleme si cu maxilarul pe partea dreapta..asa ca..durerea asta de amigdala...e ca cireasa de pe tort.Va rog remedii.. pana ajung la medic.
Dimineata m-am trezit cu o durere mare in gat, mai bine zis ma doare amigdala dreapta. Am dureri mari la inghitit, parca m-ar taia un cutit, pana si urechea ma doare. Febra am sub 38 si uneori frisoane. Tocmai a trecut baietelul meu printr-un episod urat de diaree, varsaturi si rosu in gat, sa fi luat de la el ceva.Am luat un paracetamol, decasept si bioparox spary..dar ma doare ingrozitor chiar si cand inghit lichide.Mai am probleme si cu maxilarul pe partea dreapta..asa ca..durerea asta de amigdala...e ca cireasa de pe tort.Va rog remedii.. pana ajung la medic.
1 comentarii
poate fi de la dantura -poate fi un flegmon amigdalian
se trateaza diferit
asa ca faceti consult orl si daa o sa fie cazul o sa va trimita la stonatolog
se trateaza diferit
asa ca faceti consult orl si daa o sa fie cazul o sa va trimita la stonatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ce inseamna cazeu la amigdale?
- 5scoaterea amigdalelor reprezinta chiar o solutie?
- 7ASLO si amigdalele
- 6Durere usoara de genunchi!
- 4fetita de 4 ani, care face destul de des puroi pe amiogdale (la viroze, raceli)
- 32amigdalite cu carnite!
- 8Amigdala, limba si maseaua de minte
- 1Ameteli, dureri musculare si articulare, amigdale inflamate
- 6Se poate din ca din cauza problemelor cu amigdalele sa ai probleme respiratorii?
- 0Amigdalita cronica hipertrofica
- 10durere zona gat
- 3O amigdala inflamata tratament fara rezultat
- 3un rest amigdalian ramas in urma unei op. de indepartare a amigadalelor
- 10amigdalite repetate la copil
- 5Amigdalita acuta nespecificata
- 1Amigdale inflamate!
- 1Produs farmaceutic pentru inlaturarea cazeumului / pietrelor de pe amigdale
- 3Punct alb pe amigdale
- 0Rinita alergica insotita de amigdalita si oboseala
- 0Amigdale dispărute
Mai multe informații despre: amigdalele amigdalita