Durere cap si nas
Salutari! De vreo 3 saptamani ma confrunt cu dureri de cap(in spate) si de nas.Am fost la medicul de familie si am facut o radiografie a sinusurilor si am deviatie de sept si o sinuzita minora.Am luat antibioticele date de medicul de familie si s-a cunoscut o inbunatatire adica durerea retragandu-se.Insa la 2 zile dupa incetarea tratamentului durerile au reaparut.
Poate sa fie si din cauza curentului(mentionez ca alerg si pana ajung acasa transpiratia intra in contact cu aerul) sau poate sa fie ceva mai grav pt ca sunt o persoana mai timida si ma panichez cand am probleme de sanatate gandindu-ma la ce e mai rau.
Va multumesc !
Poate sa fie si din cauza curentului(mentionez ca alerg si pana ajung acasa transpiratia intra in contact cu aerul) sau poate sa fie ceva mai grav pt ca sunt o persoana mai timida si ma panichez cand am probleme de sanatate gandindu-ma la ce e mai rau.
Va multumesc !
2 comentarii
consult stomatolog.. daca exista infectii dentare
corect probleme nas, gat, urechi..se trateaza doar la ORL
corect probleme nas, gat, urechi..se trateaza doar la ORL
O sa tin cont de sfatul dvs dl doctor. Inca o intrebare pt dvs: poate sa fie o problema mai grava ma refer la durerile de cap si nas adica ceva neurologic?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.