Durere care nu mai trece in zona lombara

15-07-2017
Sportislife
Nu este medic/terapeut
Sportislife
Buna seara ! Am o durere de spate de mai mult timp.acum cam 5-6 luni am căzut pe spate la fotbal și am simțit o durere care m-a făcut sa ies de pe teren abia msicandu-ma.dupa ce mi-am revenit după câteva ore am avut antrenament la fotbal a 2-a zis și am realizat ca ma doare deasupra fundului când alerg(uneori durerea coborând puțin pe picior ) dar ma doare doar când alerg nu și când stau , am mers la medic și mi s-a făcut radiografie pe care am urmărit-o cu medicul și mi-a spus ca nu se vede nimic deci el zice ca am o contractura musculară lombara ! Mi s-a dat o crema și niște pastile, după care durerea nu Dispărea! Am mers la medicul de familie și am promit trimitere la fizioterapie unde mi s-a făcut o examinare și mi s-a dat prima oară 2 proceduri curenți și ultrasunete ! Am terminat, am stat și o perioada de o luna neavând voie sa merg la antrenamente la club după care am reînceput și iar m-a luat durerea după o perioada scurta ! Iar am fost la medic am primit trimitere am mers la fizioterapie și mi s-au dat 5 proceduri (curenți, ultrasunete, kinetoterapie, masaj, și parca laser )
Le-am efectuat si am reînceput antrenamentele dar iar ma doare si nu știu ce sa mai fac ! Îmi fac griji deoarece îmi doresc sa ajung fotbalist si mereu trag tare dar as da orice sa scap de aceasta accidentare ! Va rog dacă știți ce ar putea fii sa-mi răspundeți !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns