Durere de cap, presiune in urechi si zgomot
Buna ziua. Am si eu nevoie de ajutor. Sunt insarcinata in luna a 9-a si nu ma simt prea bine la cap.In urma cu cativa ani am tot avut o anemie primavara in aprilie-mai, am mancat ficat si legume si mi-a trecut. Anul trecut a inceput o durere in cap la ceafa, am masat ceafa, apoi a urcat pe langa ureche la tampla dreapta si jumatatea fruntii, am inceput sa nu mai vad bine cu ochiul drept si mi s-a facut rau. Am pus-o pe seama unei pastile de ciprofloxacin pe care o luasem, dar nu a fost asta cauza.Toata vara am avut presiune in urechi, tensiune care fluctua, crestea brusc desi eu aveam tensiunea 9 cu 5 de obicei.M-am tot plimbat pe la doctori, am luat vitamine, antiinflamatoare, pana la urma la sfarsitul verii mi-a trecut. Ca ar fi de la curent.Culmea e ca toamna, iarna si inceputul primaverii nu am nimic.
Ce am si ce trebuie sa fac?
Ce am si ce trebuie sa fac?
1 comentarii
Ati incercat sa mergeti si la un medic homeopat? Ceea ce spunti dumneavoastra ca aveti se poate trata cu ajutorul homeopatiei. Vedeti ca v-am trimis un mesaj privat, pe care il puteti citi dand click pe modificati profilul dvs. din caseta verde din dreapta sus a paginii, acolo unde va logati.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10dureri si ameteli de cap
- 8migrene insuportabile care tin toata ziua
- 3Dureri de cap, urechi infundate
- 4Tomograf zona cranio-cerebrala
- 3Dureri de cap
- 5dureri de cap zilnice
- 5dureri de cap - pulsatii partea stanga a capului
- 6durere de cap permanenta, greata, ameteala + probleme cu somnul
- 3De un an nu mai sunt eu... dureri de cap, amorteli, stari de panica
- 6De doua zile am dureri de cap foarte mari, parca cineva mi-ar infinge un cutit
- 0Durere de cap si ceafa insuportabila
- 1Dureri de cap
- 0Cefalee persistenta
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 4durere de cap pe partea stanga
- 3formatiune tumorala
- 10chist arahnoid
- 25Dureri de cap, ameteala, vedere neclara, slabiciune
- 4Dureri de cap insuportabile si dese
- 0Dureri insuportabile de cap respectiv amorteli. Rog interpretare RMN
Mai multe informații despre: Durerea de cap presiune in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: