Durere de maini
Buna seara!ma adresez dvs deoarece in ultimele 3 luni ma confrunt cu dureri de maini, brate si spate.Sunt diabética de 17 ani iar medicul de fam mi.a retetat vit B1.Durerile s.au ameliorat dar dimineata mainile imi sunt rigide, iar uneori rígiditatea o simt in tot corpul insotita de o stare oboseala si senzatie de marire a temp corporale.
2 comentarii
Buna seara!
Diabetul se insoteste de nenumarate complicatii, printre care putem enumera: hipertensiunea arteriala, cardiopatia ischemica, stenoza carotidelor si afectarea circulatiei cerebrale etc. Toate acestea pot determina simptomele descrise.
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: varsta, greutate/inaltime, eforturi practicate, etc
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Diabetul se insoteste de nenumarate complicatii, printre care putem enumera: hipertensiunea arteriala, cardiopatia ischemica, stenoza carotidelor si afectarea circulatiei cerebrale etc. Toate acestea pot determina simptomele descrise.
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: varsta, greutate/inaltime, eforturi practicate, etc
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua!...am 36 de ani, 163cm, 57kg..efort fizic ridicat, dar de 2 saptamani in repaus.tensiune arteriala ok..110/70..Cu efort fizic durerea este acuta, in repaus..mainile rigide, dar durere suportabila, iar cand sunt umflate se resimte durerea un práctic tot corpul.
Alte subiecte recente din această secțiune: