Durere de ovare

26-01-2016
RoxanaRalucaRaluca
Nu este medic/terapeut
RoxanaRalucaRaluca
Buna seara dragii mei!
Am si eu o intrebare, defapt nu o intrebare cat o problema ce ma apasa si am nevoie de sfaturile voastre.

Am fost la medicul ginecolog cu problema ca mi-a intarziat foarte mult menstruatia iar acesta mi-a spus ca este de la chisturi ca am niste chisturi mici pe ovare si mi-a recomandat niste anticonceptionale pentru a scapa de ele.

le-am luat o singura luna pentru ca am simtit ca numai am nevoie de ele dar acum, dupa mult timp intampin niste probleme, nu neaparat din cauza ca am renuntat la ele.

am probleme cu ovarul drept, ma doare enorm de tare cand stranut, tusesc, ma misc mai brusc, e frig sau cald el ma doare. Nici nu vreau sa mentionez cat de rau ma doare in prima zi de menstruatie, asa rau ca nu ma pot misca si stau doar cu sticla de apa calda, nici un calmant nu ma ajuta.

iar aici nedumerirea mea cat si oful meu : ce sa fac cu aceasta durere? mi-am facut din nou programare la ginecolog dar peste cateva luni. aveti idee de ce ma doare atat de tare? Este grav? am nevoie de niste pareri.

multumesc mult! :)
7 comentarii
0
27-01-2016, ora 10:27
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti la ginecolog sa va consulte si sa aflati cauza durerii.
Cereti o ecografie sa vedeti la ce dimensiuni au ajuns chisturile si daca mai sunt faceti tratament cu ovule Propolicium. Topesc chisturile.
0
27-01-2016, ora 14:16
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Ati aflat deja, de la medicul ginecolog, ca exista niste probleme. Incercati sa respectati ce spune acesta, altfel problemele pe care le aveti se pot agrava. Reluati examenul ginecologic si respectati tratamentul pe care vi-l trescrie medicul si nu ceea ce vi se spune pe internet.

Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
0
27-01-2016, ora 15:21
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Nu ar fi rau sa va faceti si un test de rezistenta la insulina.Rezistenta la insulina poate fi una din cauzele ovarelor polichistice.
0
27-01-2016, ora 18:17
RoxanaRalucaRaluca
Nu este medic/terapeut
RoxanaRalucaRaluca
multumesc mult pentru raspunsurile voastre ! sunt de mare ajutor! Totusi, daca ma mai puteti lamuri cu ceva v-as fii vesnic recunoscatoare : intre menstruatii, de 2 luni, asta fiind a 2-a, am o sangerare de 2-3 picaturi pe zi. ultima oara a tinut vreo 7 zile.

Am inteles ca este semnul ca vine perioada ovulatiei, dar este prima oara cand mi se intampla asta si m-am gandit ca poate fi tot de la acele chisturi.

Spuneti-mi, aveti idee cam de la ce ar fi?
0
27-01-2016, ora 19:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sunt multe cauze ale sangerarilor intermenstruale inclusiv cele mentionate de dv. Majoritatea patologiilor dau sangerari intermenstruale.
Dupa 2 luni de la prima ecografie trebuia sa mergeti la ginecolog sa faceti alta si sa urmariti evolutia chisturilor.
Aparitia sangerarilor intermenstruale si a durerilor e iar un motiv de a merge la ginecolog.
Dati Cautare pe Google Cauze ale sangerarilor intermenstruale. Veti gasi acolo si tratamente pt dureri.
0
05-08-2017, ora 15:13
Utilizator_177302
Nu este medic/terapeut
Utilizator_177302
Bună ziua! De 2 zile mă doare în partea stângă, în dreptul ovarului. Nu am mai avut asemenea dureri decât când aveam activitate fizică regulată, uneori. Dar a început să mă doară de ieri când împing, nu știu să explic exact. De exemplu când tușesc simt o durere în zona ovarului stâng. E posibil să fie o simplă răceală?
0
05-08-2017, ora 17:14
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, este posibil sa fie o raceala, dar mai pot fi o multime de cauze, inclusiv o hernie. Va recomand o evaluare ginecologica, ce va include probabil si o ecografie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Crampe la ovare - ce ar putea fi
  •