Durere de sold (drept) cu iradiere in zona inghinala și genunchi

Bună ziua..Am 21 de ani, 1.60 și 60 kg.De mai bine de 1 luna am o durere de sold ce apare adesea în ortostatism. In repaus sau la mers se diminuează. Am fost prima data la medicul de familie, iar acesta mi-a recomandat Ketonal timp de 10 zile. La câteva zile după ce am terminat pastilele durerea a dispărut. Din nefericire la 3 săptămâni distanta durerea a reapărut+pocnituri sold și genunchi când mă ridic. De data aceasta am mers la un medic reumatolog, ce mi a recomandat sa fac o rază pentru coxofemurale, ca să poată exclude necroza aseptica de cap femural. Doctorul a zis că raza e in regula și mi a recomandat fizioterapie (unde scurte, curenți și masaj lombar) timp de 10 zile +Ketonal și Aflamil. Sunt la a 8 a ședința de fizioterapie dar nu observ nici o schimbare..
Ce credeți că ar trebui sa fac?.. Ce investigații? In maxim 2 luni trebuie sa plec în afara țării și as vrea sa rezolv aceasta problema..
Ce credeți că ar trebui sa fac?.. Ce investigații? In maxim 2 luni trebuie sa plec în afara țării și as vrea sa rezolv aceasta problema..
2 comentarii

Buna ziua,
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: ce eforturi fizice/sportive ati practicat in ultimele luni?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: ce eforturi fizice/sportive ati practicat in ultimele luni?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Nu practic nici un fel de sport. Doar activități casnice care nu presupun un efort prea mare și uneori plimbări pe jos, distante mici.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21durere acuta in coapsa laterala stanga, zona -aripioarei-
- 3de 2 luni de cand ma doare extrem de tare soldul stang
- 36dureri la coloana si in sold
- 5dureri insuportabile de coloana, sold
- 3deget amortit si dureri mari de sold
- 0Dureri sold
- 2Durere la sold si la picior
- 1dureri simultane in umeri si solduri
- 2Durere sold insuportabila
- 2durere lombara si de sold
- 7Durerile de oase de sold sunt de la osteoporoza?
- 21Durere de sold
- 3durere solduri si zona lombara
- 5Hipoestezie sold
- 4durere sold si genunchi
- 0Durere sold, psoas tensionat, picior mai lung.
- 5Dureri groaznice de tălpi, plus dureri de șold
- 5Furnicaturii si intepaturi in soldul drept cind stau in pat
- 0Durere ascutita Șold stang
Mai multe informații despre: durerea de sold
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: