Durere de sold (drept) cu iradiere in zona inghinala și genunchi

09-07-2020
Dem.
Nu este medic/terapeut
Dem.
Bună ziua..Am 21 de ani, 1.60 și 60 kg.De mai bine de 1 luna am o durere de sold ce apare adesea în ortostatism. In repaus sau la mers se diminuează. Am fost prima data la medicul de familie, iar acesta mi-a recomandat Ketonal timp de 10 zile. La câteva zile după ce am terminat pastilele durerea a dispărut. Din nefericire la 3 săptămâni distanta durerea a reapărut+pocnituri sold și genunchi când mă ridic. De data aceasta am mers la un medic reumatolog, ce mi a recomandat sa fac o rază pentru coxofemurale, ca să poată exclude necroza aseptica de cap femural. Doctorul a zis că raza e in regula și mi a recomandat fizioterapie (unde scurte, curenți și masaj lombar) timp de 10 zile +Ketonal și Aflamil. Sunt la a 8 a ședința de fizioterapie dar nu observ nici o schimbare..
Ce credeți că ar trebui sa fac?.. Ce investigații? In maxim 2 luni trebuie sa plec în afara țării și as vrea sa rezolv aceasta problema..
2 comentarii
1
10-07-2020, ora 11:59
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: ce eforturi fizice/sportive ati practicat in ultimele luni?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
10-07-2020, ora 12:24
Dem.
Nu este medic/terapeut
Dem.
Nu practic nici un fel de sport. Doar activități casnice care nu presupun un efort prea mare și uneori plimbări pe jos, distante mici.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: