Durere in zona soldului drept.
Buna ziua, ma numesc Antonela si am 17 ani.
De ieri, ma confrunt cu o durere puternica deasupra soldului drept, si mai redusa in dreptul si in stanga sa. Mentionez ca durerea mi se lasa si in picior in partea de sus, fiindu-mi destul de greu sa folosesc piciorul drept. ( Apendicele il am scos. ).
De ieri, ma confrunt cu o durere puternica deasupra soldului drept, si mai redusa in dreptul si in stanga sa. Mentionez ca durerea mi se lasa si in picior in partea de sus, fiindu-mi destul de greu sa folosesc piciorul drept. ( Apendicele il am scos. ).
3 comentarii
Buna ziua!
Cel mai probabil este vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc).
Incepeti printr-un consult la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Cel mai probabil este vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc).
Incepeti printr-un consult la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Buna.
Am 25 de ani, de 1 luna simt niste dureri intepatoare in zona soldului care in timp se raspandesc in picior si la spate (asta se intampla doar cand muncesc) pot sa zic ca fac efort fizic cam 5 ore pe zi continuu.Lucrez de aproximativ 1 an si nu am avut pana acum probleme de acest gen.Iar in timpul mersului simt ca pusca ceva articulatie in sold.Momentan locuiesc in Danemarca si sunt un pic cam constrans de situatia doctor-pacient deoarece am fost la medic care mi-a dat o injectie in spate si a zis ca pot sa merg la munca "tratat cu indiferenta". Va multumesc si astept niste raspunsuri care sa ma ajute.
Am 25 de ani, de 1 luna simt niste dureri intepatoare in zona soldului care in timp se raspandesc in picior si la spate (asta se intampla doar cand muncesc) pot sa zic ca fac efort fizic cam 5 ore pe zi continuu.Lucrez de aproximativ 1 an si nu am avut pana acum probleme de acest gen.Iar in timpul mersului simt ca pusca ceva articulatie in sold.Momentan locuiesc in Danemarca si sunt un pic cam constrans de situatia doctor-pacient deoarece am fost la medic care mi-a dat o injectie in spate si a zis ca pot sa merg la munca "tratat cu indiferenta". Va multumesc si astept niste raspunsuri care sa ma ajute.
Buna ziua!
Nu am inteles tocmai elementele esentiale: sexul, greutate/inaltime, antecedente traumatice sau ortopedice (aveti displazie coxo-femurala), antecedente sportive etc.
Trebuie diferentiata o cauza intrinseca articulara coxo-femurala de o cauza vertebrala lombara.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Nu am inteles tocmai elementele esentiale: sexul, greutate/inaltime, antecedente traumatice sau ortopedice (aveti displazie coxo-femurala), antecedente sportive etc.
Trebuie diferentiata o cauza intrinseca articulara coxo-femurala de o cauza vertebrala lombara.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22De mai multi ani ma lupt cu dureri de picioare
- 5dureri de articulatii, mai accentuate in partea dreapta
- 6Articulatie coxo-femurala umflata - sfaturi
- 12nod in sold
- 7durere sold de aprox o luna
- 0durere de spate (sold)
- 4amorteala si durere in sold si genunchi
- 2Durere sold drept
- 1Dureri mari in solduri si picioare
- 3dureri de sold
- 9durere...la articulatia de la sold
- 2Durere la sold si la picior
- 2Proteza de sold-formularul E112
- 1Am dureri in soldul drept pe coapsa
- 0Caz de edem cap os femur, interpretare RMN
- 7Durerile de oase de sold sunt de la osteoporoza?
- 1Durere sold drept zona inghinala si picior
- 0Progil ANA extins
- 2Probleme sold
- 0Dureri de sold
Mai multe informații despre: durerea de sold
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: