durere de ureche debutata cu durere in umar

Durerea a aparut brusc, dupa ce am simtit zeci de sageti in umar, durerea a inceput sa se scurga spre urechea stanga si spre inima. Durerea nu este puternica, este mai mult o stare de discomfort, o senzatie de ureche plina, de presiune.
Mentionez ca de ceva timp, cam 2 luni, am scurgeri de lichid din urechi.
De asemenea mentionez ca in urma cu 2 ani am suferit de vertij (la schimbarea pozitiei imaginile se rastoarna) de care m-am vindecat cu betaserc si ginkobiloba.
In urma cu 6 luni si in urma cu 2 luni, vertijul mi-a reaparut, dar dupa o saptamana de tratament cu ginkobiloba, mi-a trecut de fiecare data.
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, avand in vedere ca nu locuiesc in tara si imi este mai greu sa prezint toate aceste detalii in alta limba.
Va multumesc foarte mult pentru intelegere.
Mentionez ca de ceva timp, cam 2 luni, am scurgeri de lichid din urechi.
De asemenea mentionez ca in urma cu 2 ani am suferit de vertij (la schimbarea pozitiei imaginile se rastoarna) de care m-am vindecat cu betaserc si ginkobiloba.
In urma cu 6 luni si in urma cu 2 luni, vertijul mi-a reaparut, dar dupa o saptamana de tratament cu ginkobiloba, mi-a trecut de fiecare data.
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, avand in vedere ca nu locuiesc in tara si imi este mai greu sa prezint toate aceste detalii in alta limba.
Va multumesc foarte mult pentru intelegere.
2 comentarii

exista 3 posibilitati
1. probleme serioase la ureche ( cu timpan perforat si afectarea urechii medii si interne)
2 probleme la coloana cervicala.. care radiaza periferic
3 probleme cardiace ( hipertensiune sau alceva)
numai un medic care o sa vada Urechea o sa poate face diferenta intre diagnostice
1. probleme serioase la ureche ( cu timpan perforat si afectarea urechii medii si interne)
2 probleme la coloana cervicala.. care radiaza periferic
3 probleme cardiace ( hipertensiune sau alceva)
numai un medic care o sa vada Urechea o sa poate face diferenta intre diagnostice

Va multumesc foarte mult pentru raspuns.
Intre timp am fost la ORL. Urechile sunt bine. Dl doctor m-a sfatuit sa merg la neurologie pt durerea din umar.
Va doresc sanatate.
Intre timp am fost la ORL. Urechile sunt bine. Dl doctor m-a sfatuit sa merg la neurologie pt durerea din umar.
Va doresc sanatate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere continua la umar + durere de masea
- 1antibiotic ORL
- 3Durere dupa efort si inflamatii
- 2Dureri in gat si de urechi
- 1Durere in urechi
- 2durere de gat limba ureche
- 1Am o durere in zona urechii drepte!
- 1Durere foarte mare in umar
- 2Nevralgie-umăr blocat
- 5Otoragia, durere ureche si stare subfebrila
- 0Durere in umarul stang.