Durere dupa fractura metatarsian v

Dupa o fractura de metatarsian v produsa acum 10 saptamani si recuperare prin kinetotarapie timp de 3 saptamani ma confrunt cu durere cand las greutatea pe picior in partea externa a maleolei si in zona osului fracturat
As dori sa stiu de ce exista aceasta durere care ma determina sa merg schiop si care este conduita terapeutica ce trebuie sa fac si cat poate dura acest simptom
As dori sa stiu de ce exista aceasta durere care ma determina sa merg schiop si care este conduita terapeutica ce trebuie sa fac si cat poate dura acest simptom
4 comentarii

Buna ziua,
Raspunsul depinde, evident, de examinarea clinica locala si de studierea radiografiilor.
Este posibila existenta unei alte leziuni traumatice (fractura), la alt nivel anatomic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Raspunsul depinde, evident, de examinarea clinica locala si de studierea radiografiilor.
Este posibila existenta unei alte leziuni traumatice (fractura), la alt nivel anatomic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Sa inteleg ca este nevoie de o noua radiografie?
Am facut a doua la 5 saptamani si calusul era in formare dar cred ca la zece saptamani osul s- a sudat
Precizez ca am 58 ani, 1, 8 m si 83 kg
Este posibil ca la prima radiografie sa nu fie observat o alta leziune? Ce ma sfatuiti sa fac?
Cu stima
Am facut a doua la 5 saptamani si calusul era in formare dar cred ca la zece saptamani osul s- a sudat
Precizez ca am 58 ani, 1, 8 m si 83 kg
Este posibil ca la prima radiografie sa nu fie observat o alta leziune? Ce ma sfatuiti sa fac?
Cu stima

Am precizat: raspunsul este determinat mai intai de examinarea clinica locala (si abia mai apoi, daca se considera necesar, de studierea unei noi radiografii).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Fractura proximala metatars V
- 4fractura metatars 5 cu depladare si fractura a osului de la glezna
- 5Fractura Metatarsian.. dupa cat timp pot alerga din nou?
- 5Fractura metatarsiene
- 0fractura cu deplasare metatarsian 5
- 3Fractura fisura metatarsian 5 si recuperare
- 14Fractura os metatarsian II
- 6fractura metatarsian 5
- 13Aspenter in loc de fraxiparine
- 0Timp de administrare Fraxiparine 0, 6 ml la o fractura de metatarsiani V ?
- 3Fractura baza metatarsian 5 picior drept
- 5Fractura baza metatarsian V la piciorul stang
- 8Fractura apofiza stiloida metatarsian 5
- 2Fractura metatarsian 3 cu minima deplasare
- 3Fractură metatarsian V
- 1Fractura baza metatarsian 5
- 1Fractura subcapitala metatars 2, 3, 4 fara deplasare
- 8Fractura metatarsian 2 si 3 cu deplasare
- 1Umflarea piciorului in ghips
- 0Reeducarea mersului
Mai multe informații despre: factura de metatarsian fractura metatarsian