Durere după primul act sexual

25-08-2018
Diaro
Nu este medic/terapeut
Diaro
Mi-am început viaţa sexuală de 6 zile, iar după câteva ore de la "ispravă" au început să apară nişte dureri abdominale centrale, lombare şi senzaţie de balonare, respectiv înţepături la sâni, rareori. Oare îmi puteţi spune care este cauza acestor simptome?
3 comentarii
0
25-08-2018, ora 11:22
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
In general primele contacte sexuale produc in organism o explozie de emotii si implicit hormonala. Simptomele pot fi si specifice perioadei premenstruale, daca este cazul.
Sper ca relatiile sexuale sunt protejate si ca aveti informatii corecte despre contraceptie si protectie inpotriva BTS.
0
25-08-2018, ora 12:16
Diaro
Nu este medic/terapeut
Diaro
Menţionez că trecuseră 4 zile de la finalizarea menstruaţiei, şi că eram în perioada fertilă. La 5 zile ar fi trebuit să am ovulaţia, dar am luat pilula de a doua zi, pentru că nu am folosit prezervativ. Sunt normale durerile abdominale, la 6 zile după contact?
2
25-08-2018, ora 17:32
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Inca o persoana fara respect de sine, fara minimum de instinct de autoconservare. Ai inceput prost viata sexuala. Lipsa masurilor de contraceptie si protectie te poate duce in situatii riscante si neplacute, fata de care cea de azi e floare la ureche...
Pastila de a doua zi este o masura de urgenta, o exceptie! Este foarte probabil ca simptomele pe care le ai sunt efectele secundare ale pastilei, caci aceasta contine o cantitate mare de hormoni ce au efect puternic asupra organismului tau. Aceasta pastila poate produce un dezechilibru hormonal greu de reparat, mai ales la varste mici, cand organismul este in formare.
Va recomand educatie sexuala, si tie si partenerului care, din iubire pentru tine, te expune la astfel de situatii. Probabil este mult mai usor sa-ti distrugi tu organismul decat sa foloseasca el prezervativ.
Educatie sexuala, din surse autorizate, profesioniste, verificate!
Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: