durere in gat

25-08-2012
boggieuk
Nu este medic/terapeut
boggieuk
Buna ziua,
Ma doare si pe mine in gat de cam 3 luni o durere usoara(atentie nu ma doare in fiecare zi), simt diferite simptome ba nod in gat care se duce dupa o perioada scurta de timp dar reapare, noaptea imi simt gatu uscat si ma trezesc si beau apa cam de doua ori pe noapte (poate ma gandesc prea mult ca ar putea fi ceva grav pentru ca am un somn agitat si gandu imi este numai sa nu fie ceva grav).Tusesc putin aproape in fiecare zi, asta poate ca si m-am lasat de fumat de 3 luni aproape (tot de frica sa nu patesc ceva), fumam in jur de 7 tigari pe zi light la cafea, precizez ca nu beau alcool.
La plusuri : nu sunt ragusit, nu ma dor urechile, nu ma doare absulut deloc cand inghit nici cand mananc si nici cand inghit 'in sec'.
Am uitat sa va zic cand am nodul in gat ragai des, probabil sa se duca.
Am fost la 3 medici ORL din Bucuresti si mi-au zis atat 'gatul este curat ' (ce vrea sa insemne aceasta exprimare..curat in ce sens...).Doi dintre medici m-au palpat si nu am ganglioni.
Acum mai nou am o incordare in gat.Cand tusesc, tusesc din piept.
Cu tot respectul, vreau sa va intreb ce ar putea fi si daca e ceva grav sa-mi fac probleme, pentru ca viata mea de 3 luni e intr-o continua teroare.Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
2 comentarii
0
25-08-2012, ora 12:30
SnUk
Nu este medic/terapeut
SnUk
Idem la fel ca tine...Am fumat timp de 1 an jumate, acum 3 luni m-am lasat si acum am ramas cu o flegma. Te anunt ca nu e nimic la plamani ca si eu am facut contro lla plamani(de 5 ori) si a zis ca sunt perfect sanatos..Cel mai probabil ai faringele iritat.
0
25-08-2012, ora 14:13
boggieuk
Nu este medic/terapeut
boggieuk
la orl ai fost ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Arsuri în gât - cauze, tratament și sfaturi utile
  • Remedii populare pentru durerea în gât
  •